„Olyan hálát érzünk, amit nehéz szavakba foglalni” – szurkolóiknak üzentek az ETO-s lányok

Szigeti Sándor Fotó: Vig Norbert
2023.11.19. 11:41

„Azt, hogy mindenhol otthon érezzük magunkat, csakis nektek köszönhetjük" - írták többek között a most megjelent kisfilmhez, amelyben azt szeretnék megmutatni, hogy az ETO-nak vannak a legjobb szurkolói!

Különleges kisfilmmel jelentkezett a Győri Audi ETO KC csapata a német Bietigheim ellen szombat este órási hajrával megnyert BL-találkozó másnapján:

A videóban nem csupán az látható, miként készülnek a győri drukkerek egy-egy mérkőzésre, hanem szívhez szóló sorokat is küldött a csapat hűséges drukereknek. Azt írják:

🥁Amikor ezt a videót kitaláltuk, arra gondoltunk, hogy szeretnénk megmutatni a világnak, hogy nekünk vannak a legjobb szurkolóink. 🎥 Majd amikor készítettük, akkor vált egyértelművé számunkra is, hogy micsoda energia, munka és lelkesedés van egy-egy meccsnapon abban a hangulatban, amit ti csináltok.

💚 De akkor, amikor nézzük ezt a videót, akkor olyan hálát érzünk, amit nehéz szavakba foglalni. Az, hogy az utolsó pillanatig bíztattok bennünket, az, hogy kiálltok mellettünk, bármi is legyen egy-egy meccs eredménye, nagyon fontos számunkra, de azt, hogy mindenhol otthon érezzük magunkat, csakis nektek köszönhetjük. 🙏🏻

🤗 És most megmutatjuk a világnak, hogy milyen büszkék vagyunk Rátok. Köszönjük!

Íme a videó!

Kapcsolódó témák: #Audi ETO KC | #Bajnokok Ligája | #szurkoló |