Címke: színházi olimpia
Hirdetés
Győr+ 2023.06.14.

Szombaton itt a 10. Színházi Olimpia!

A Vaskakas Bábszínház 2023. június 17-én szombaton a Bisinger sétányon tartja a 10. Színházi Olimpia - Szervusztok Pajtikák Csepűrágók Világfesztiválja című egész napos programját.

Földvári Gabriella 2023.06.07.

Megkezdődött Győrben az 1. Dunafeszt

Az 1. Duna Nemzetközi Színházi Fesztivált a Győri Nemzeti Színházban -hagyományteremtő szándékkal - június 6 és 11 között rendezik meg. Az ünnepélyes megnyitóra szerdán este került sor a teátrum előtti téren, ahol Győr átvehette a Színházi Olimpiát jelképező maszkot.

Győr+ 2023.06.07.

Szervusztok Pajtikák! Jön a Csepűrágók Világfesztiválja!

A X. Színházi Olimpia és Bábművészeti Világtalálkozó keretén belül rendezik meg a Csepűrágók Világfesztiválját június 17-én szombaton. Az ingyenes szabadtéri programok során kiváló nemzetközi és magyar utcaszínházi, gólyalábas és bábszínházi produkciók váltják egymást, interaktív játékok és koncertek várják a családokat a Bisinger sétányon.

Győr+ 2023.05.10.

Koreai kuriózum, különleges produkció debütál Győrben

Jó hír a táncszerető közönségnek, hazánkba látogat a világhírű koreai együttes a MUTDANCE. A nézők három alkalommal is találkozhatnak majd a kiváló művészekkel: június 15-én a Győri Balett szervezésében megvalósuló Magyar Táncfesztiválon debütál a darab, majd ezt követően június 17-én és 18-án a Nemzeti Táncszínház ad majd otthont a három részes előadásnak.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.12.

Színes és szenzációs színházünnep

Áprilistól júniusig Győr is kiveszi részét az országos méretűvé duzzadt Színházi Olimpia kavalkádjából. Városunk művészeti intézményei, a Győri Nemzeti Színházzal az élen, rengeteg programmal készülnek az elkövetkező hetekben, mind a fiatal, mind a felnőtt közönségnek. Hazai színészek, bábosok és táncosok, valamint nemzetközi hírű művészek sorakoznak fel a színes és szenzációs színházünnepen.

Győr+ 2023.04.03.

Olimpiára készülnek a bábosok

Sűrű a program a Vaskakas Bábszínház háza táján, a saját produkciók mellett a vendégelőadások is teltházzal működnek, közben pedig meglepetésekkel is készül a társulat. A 10. Színházi Olimpiának aktív részesei lesznek a kakasok, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kínálnak programot, hisz a csoda mindenkinek jár, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ficsór Dávid 2023.03.28.

Tervek a teátrumban, a Konkrét vendége Bakos-Kiss Gábor

Múlt héten újra visszatért az élet a Győri Nemzeti Színház épületébe, vagyis sportnyelven szólva újra teltházas előadásokkal dübörög a teátrum hazai pályán. Az energiaválság okozta bizonytalanságot ez a kulturális intézmény is legyűrte, megerősödve, nagy tervekkel és sok programmal felvértezve érkeztek vissza a színészek, vezetők és kiegészítő személyzet is saját játszóhelyükre. Erről beszélt Konkrét című műsorunkban Bakos-Kiss Gábor, a színház igazgatója.

Hirdetés