Címke: szépségverseny
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2022.07.28.

Kihívásokról és kritikáról is vallott a világjáró királynő

15 éves kora óta modellkedik, azóta a fél világot bejárta a győri Perger Patrícia, akit a napokban, a Fásy Ádám rendezte Magyarok Világszépe versenyének királynőjévé választottak, így egy újabb országot, Egyiptomot hódíthatja meg ősszel. Hogy hogyan készül a megmérettetésre? Erről is beszélt a Győr+ Médiának, de azt is elárulta hogyan látja magát 10 év múlva.

P. Csapucha Adrienn 2022.07.22.

Egyiptomi világversenyen bizonyíthat a királynő

A budapesti elődöntő után Győrbe érkeztek a Magyarok Világszépe verseny legszebb lányai. Múlt vasárnap óta városunkban készül a megmérettetésre az a 14 szépség, akik bekerültek a sorozat fináléjába, és akik közül a végén egyvalaki a fején viselheti majd a fényesen csillogó koronát, vele együtt pedig képviselheti hazánkat ősszel a világversenyen, Egyiptomban.

P. Csapucha Adrienn 2022.07.17.

Sztárfellépőkkel érkezik a szépségverseny Győrbe

Július 24-én a Dunakapu téren csinos lányok versengenek azért, hogy elnyerjék a Magyarok Világszépe címet. A szervező, Fásy Ádám mindenképpen Győrben szerette volna megtartani a sorozat fináléját, a Győr+ Médiával örömmel osztotta meg döntésének okát.

mti 2021.08.01.

Balatonfüredi lány lett idén az Anna-bál szépe

A balatonfüredi Horváth Esztert választották a 196. Anna-bál szépének szombat éjjel Balatonfüreden. Az első udvarhölgy a diósdi Nánási Dorottya, a második udvarhölgy pedig a szegedi Hadfi Zita lett.

Hirdetés