Miss Universe: győri lány a legszebbek között!

Győr+
2023.09.21. 07:19

Visszatért Magyarországra a legendás Miss Universe szépségverseny, melynek elődöntőjét a napokban rendezték Budapesten. A válogatón 16 eszméletlen szép lány jutott tovább, a közeljövőben ők mérkőzhetnek majd meg a koronáért. A döntősök között van a győri Kis Laura Dóra is.

A világ legrangosabb nemzetközi szépségversenyét, a Miss Universe-t több mint hetven éve rendezik meg világszerte. Magyarországon 1992-ben rendezték az első hazai versenyét a sorozatnak, ami idén végre visszatért. A magyar verseny elődöntőjének az Andrássy út új gyöngyszeme, a csodálatosan felújított Balettintézet palotájában helyet kapó, W Hotels Budapest szálloda adott otthont.

A professzionális zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, hisz a versenyre több száz szebbnél szebb hölgy jelentkezett, így végül közel 70 gyönyörű hölgyet válogattak be az elődöntőbe, ahonnan 16-an jutottak tovább a döntőbe.

A zsűriben helyet kapott Dr. Özer Nóra, a Miss Universe Hungary rendező versenyigazgatója, Hajós István, a Bastion Group ügyvezetője, a zsűri elnöke, Nagy Renáta divattervező, az NRN divatmárka tulajdonosa, Proksa Szandra műsorvezető, a 2005-ös Miss Universe Hungary korábbi királynője, Aradi Nóra sminkmester és Sarudi Ákos, a Miss Nation LLC megbízott képviselője.

A 16 kiválasztott hölgy közül egy alapos felkészítő tábor után, szeptember 29-én a Miss Universe országos döntőjén választják ki a királynőt, aki Magyarországot képviseli majd novemberben El Salvadorban a Miss Universe nemzetközi döntőjén.

A 16 döntős hölgy:

Csasztván Lilla
Dr. Kenéz Nóra
Hamar-Pirlot Rachel
Blága Tünde
Haupert Vivien
Kerepesi Réka
Mihályfi Liza
Szolnoki Andrea
Snóbel Sára
Gazdag Jázmin
Medveczki Alexa
Balázs Lili
Horváth Krisztina
Kis Laura Dóra
Vona Letícia
Ombódi Bettina

Kapcsolódó témák: #Miss Universe | #szépségverseny |