Korona és kihívás a legszebbnek

Sztárfellépőkkel érkezik a szépségverseny Győrbe

Fotó: Fásy Ádám
P. Csapucha Adrienn
2022.07.17. 12:07

Július 24-én a Dunakapu téren csinos lányok versengenek azért, hogy elnyerjék a Magyarok Világszépe címet. A szervező, Fásy Ádám mindenképpen Győrben szerette volna megtartani a sorozat fináléját, a Győr+ Médiával örömmel osztotta meg döntésének okát.

„Gigantikus rendezvény lesz, nagyon készülünk rá, a döntőseink is nagyon várják” – kezdte beszélgetésünket Fásy Ádám, aki saját magával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy több mint 30 éve, 1991-ben jegyezte el magát a szépségkirálynő-választásokkal. A Miss Universe Hungary, a Miss Europe Hungary, a Miss Intercontinental Hungary, majd a Miss World Hungary is szerepelt a repertoárban.

„A szépségiparral kötött házasságom 2006-ig tartott, melyet 2016-ban a Magyarok Világszépe Szépségversennyel élesztettem újjá. Ennek a 2022-es fináléját hozzuk el önökhöz. Ötszáz lány közül 14-en kerülhettek be a döntőbe. A résztvevők július 17-től táboroznak majd Győrben, itt tanulják be a koreográfiájukat, magyaros viseletben, fürdőruhában és estélyiben is láthatja őket a közönség, míg a számok között sztárok szórakoztatják a Dunakapu térre látogatókat” – vázolta az est részleteit Fásy Ádám.

Kérdésünkre azt is elárulta, mi kell ahhoz, hogy valaki a legjobbnak bizonyuljon és a fejére kerülhessen a korona. „A harmonikus egység számít, természetesen fontos, hogy csinos és jó felépítésű legyen egy hölgy, de elengedhetetlen az intelligencia, a nyelvtudás és a jó mozgáskultúra.”

A Magyarok Világszépe győztese nemcsak a fődíjjal, vagyis egy személyautóval lesz gazdagabb, hanem ősszel ő képviselheti hazánkat a Miss Intercontinental világversenyen Egyiptomban. A döntősök közül kerül ki az a lány is, aki a Top Model of the World modellversenyen bizonyíthat magyar színekben.

A vasárnapi programon fellép a többi között Opitz Barbi, Vavra Bence, Szabó Ádám, Janicsák Veca, Varga Viktor, Szűcs Antal Gábor, vagy éppen a Gipsy Kings Experience. Persze az sem véletlen, hogy éppen városunk szolgál otthonául a színvonalas estnek. „A Munkácsy-kiállítás által jobban megismerhettem Győrt, és őszintén bevallom, nagy hatással volt rám a város. Olyan történelmi értékekkel és kultúrával rendelkezik, hogy úgy éreztem, méltó helyszíne lehet a versenynek. Nagyon köszönöm, hogy befogadták a rendezvényt, várunk mindenkit a Dunakapu térre július 24-én” – zárta szavait a szervező.

Kapcsolódó témák: #dunakapu tér | #koncert | #szépségverseny |