Hirdetés
Százak közül a legszebb

Egyiptomi világversenyen bizonyíthat a királynő

Fotó: Vig Norbert
P. Csapucha Adrienn
2022.07.22. 16:21

A budapesti elődöntő után Győrbe érkeztek a Magyarok Világszépe verseny legszebb lányai. Múlt vasárnap óta városunkban készül a megmérettetésre az a 14 szépség, akik bekerültek a sorozat fináléjába, és akik közül a végén egyvalaki a fején viselheti majd a fényesen csillogó koronát, vele együtt pedig képviselheti hazánkat ősszel a világversenyen, Egyiptomban.

Hirdetés

Napok óta az ETO Park Hotelban táboroznak a szépségverseny résztvevői. Izgatottan készülnek a vasárnapi döntőre, a Dunakapu téren ugyanis kiderül, hogy a 12 fős zsűri döntése alapján a korona mellett, ki nyeri meg a fődíjat, egy Fiat 500 típusú személyautót, és néhány hónap múlva ki utazhat el a Miss Intercontinental világversenyre. „Közel 140 ország lányai találkoznak majd Egyiptomban, így valóban nagy most a tét, hiszen a királynő, teljes ellátás mellett, egy hónapot tölthet az országban. Persze így rengeteg élményt és tapasztalatot szerezhet, ennek viszont alapfeltétele a felkészültség. Mindig nagy gondot fordítok a táborokban arra, hogy kellő tudással vértezzem fel a résztvevőket, és arra is, hogy színvonalas színpadi bemutatóval varázsolják el a közönséget. Nem lesz ez másként Győrben sem. 30 éve én magam találom ki a koreográfiákat, így ezt már tulajdonképpen rutinszerűen állítom össze– árulta el a a tábor szünetében Fásy Ádám, a rendezvény főszervezője.

Sűrű a teendők listája, de egyáltalán nem bánja, három évtized után is imádja a szépségversenyekkel járó pezsgést, szerettei pedig mindenben támogatják, felesége és lánya fontos feladatokat látnak el az eseményeken, így igazi családi csapatmunka övezi a versenyeket. Az összhang folyamatosan érezhető volt a tábor hangulatán is, ottjártunkkor is felhőtlenül mosolyogtak a főszereplők, és már otthonosan mozogtak a képzeletbeli kifutón.

Hirdetés

„A családom mellett rengeteg barátom jön majd ki a Dunakapu térre, óriási büszkeség, hogy a szülővárosomban kerül sor a versenyre” – mondta a próbák közepette Perger Patrícia. A győri szépség 15 éves kora óta modellkedik, a mostani versenyt egyfajta kihívásként éli meg. „Még soha nem indultam ilyen megmérettetésen, de így, hogy éppen Győrben rendezik a döntőt, úgy éreztem itt a helyem. A felkészülés nagyon jó hangulatban telik, szuper a csapat, a lányok 110 százalékon teljesítenek, mindenki nyerni szeretne, de mindenki ott segíti a másikat ahol csak tudja – tette hozzá Patrícia.

Győrben ruhapróbával kezdődött a feladatok sora, estélyiben, fürdőruhában de magyaros viseletben is bemutatkoznak majd a szépségek, az összeállított szetteket ajándékba kapják a versenyzők. Mindeközben egymást érték az interjúk és a forgatások a héten, de a táncpróbákra, a koreográfia tökéletesítésére is nagy hangsúlyt fektettek. „Van olyan versenyzőnk, aki még sosem lépett fel színpadon, de ez egyáltalán nem ijeszti meg a lányokat, sőt, nagy örömmel láttak munkához. Lelkesek, csinosak és intelligensek, ez az összhang szempontjából egyébként is elengedhetetlen. Fontos, hogy a közönség felkészült modelleket lásson– mondta a Győr+ Médiának Fásy Ádám.

Kérdésünkre azt is elárulta, hogyan talált egymásra a verseny a várossal. „Győr gyönyörű, történelmi értékein túl, modern és fiatalos, így a szépségek biztosan tündökölni fognak az impozáns Dunakapu téren. Számomra nem is volt kérdés, hogy ide hozzam a Magyarok Világszépe fináléját, örülök, hogy a város támogatta az elképzeléseimet. Óriási show kíséri majd a döntőt, sztárokkal telik meg Győr belvárosa, érdemes lesz kilátogatni a vasárnapi, mindent eldöntő fináléra!” – zárta beszélgetésünket a főszervező.

Kapcsolódó témák: #Magyarok Világszépe | #szépségverseny |
likeold
a fb oldalunkat