Hirdetés
Címke: sport
Hirdetés
Győr+ 2021.10.15.

Hatalmas csata, egygólos vereséggel

Hazai pályán fogadta az Agrofeed ETO-UNI Győr a BFKA-Veszprém együttesét. Hatalmas csatát láthattak a Magvassy Sportcsarnokba kilátogató nézők.

Győr+ 2021.10.14.

Az e-sportoló az új focista?

Kocka, kockafej, geek, gyík – olyan, a kétezres évek elején használt csipkelődő kifejezések, amelyeket napjainkra felváltották a gamer, E-sportoló szófordulatok. A gyermekjátéknak hitt számítógépes időtöltés sportággá nőtte ki magát, becslések szerint a videojáték-rajongók száma világszerte közel hárommilliárd, míg van olyan játékos aki csak az elmúlt félévben közel kétmilliárd forintos bevételre tett szert. Az alábbiakban felsorakoztattunk 4+1 érdekes tényt, amely után te sem cikized majd ki az E-atlétákat.

Szigeti Sándor 2021.10.13.

Sporttörténelmi érmek a maraton kajak-kenu vb-ről

Erre szokás mondani: nem esett messze az alma a fájától! Csay Renáta és Kolozsvári Gábor győri maraton kajak-kenusok fia, Kolozsvári Brúnó kajak ifjúsági arany- és ezüstéremmel tért haza a Romániában megrendezett szakági világbajnokságról. A szülők azt mondják: benne volt a pakliban, hogy fiuk is ezt a sportágat választja, bár ők soha nem erőltették.

Győr+ 2021.10.12.

Elitkörbe jutott az U19-es labdarúgó-válogatott

Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőcsoportját megnyerve jutott a tavaszi elitkörbe. Timár Krisztián szövetségi edző együttese a fehéroroszok 2-1-es legyőzésével rajtolt a Győrben és Gyirmóton rendezett négycsapatos minitornán.

Kárpát Zsolt 2021.10.12.

Lendületet adnak Győr sportjának

Júniusi megalakulása óta első, rendes ülését tartotta a győri Sporttanács kedden. Ahogy arról korábban Híradónk már beszámolt, a polgármester kezdeményezésére alakult meg a 8 tagú testület, ami csupa tapasztalt szakemberből áll. Dr. Dézsi Csaba András korábban azt mondta, szükség van egy olyan tanácsadó testületre, ami újabb lendületet tud adni Győr sportjának. A Sporttanácsban a különböző sportágak képviselői mondhatják el gondjaikat, illetve oszthatják meg észrevételeiket, ezzel segítve a sportélet fejlődését.

mti 2021.10.10.

Szoros meccsen magyar győzelem Szlovákiában

A magyar női kézilabda-válogatott 30-28-ra győzött Szlovákia vendégeként vasárnap az Európa-bajnoki selejtezősorozat második fordulójában Nagytapolcsányban (Topolcany).

mti 2021.10.09.

Újabb vereség Albániától: marad a csodavárás

Hazai pályán elszenvedett vereségével gyakorlatilag szertefoszlottak a magyar labdarúgó-válogatott világbajnokságról szőtt álmai. Hat hét alatt másodszor kaptunk ki az albánoktól.

Győr+ 2021.10.08.

Világbajnokok, olimpikonok várják a gyerekeket a toborzón

A Győri Atlétikai Club (GYAC) sportágválasztó rendezvénnyel várja a gyerekeket és szüleiket október 9-én az Olimpiai Sportparkban. Itt mutatkoznak be az egyesület sportágai, közben sztárokkal is találkozhatnak a toborzóra kilátogatók.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat