Címke: sport
Hirdetés
Győr+ 2023.11.29.

A Spíler ma esti vendége: Vincze Ottó!

A kiváló futballista lesz a Győr+ Média sportos podcastjének, a Spílernek a ma esti vendége! Kezdés a Győr+ Rádióban 19 órakor, a Győr+ TV-ben, és itt online pedig 21.25-kor!

Győr+ 2023.11.28.

Remekeltek a Rába ETO SE erőemelői Lengyelországban

Szombaton öt győri versenyző szerepelt Lengyelországban, az XPC World Cup-on. Péntek hajnalban indultak a Rába ETO Győr SE Molnár erőemelő szekció tagjai és több, mint 9 órás túra várt rájuk.

Pécskai István 2023.11.20.

Heti 60 km úszással tartja magát formában Jakabos Zsuzsanna

Jakabos Zsuzsanna 34 esztendősen is szenzációs formában úszik. Az Európa-bajnok klasszis húsz évvel pályafutása első rövid pályás ob-aranyérme után ismét a dobogó tetejére állhatott az országos bajnokságon. Jakabos a hölgyek között az első úszónk, akinek az aranykorszaka immáron két évtizedet ölel át. Hasonló bravúrra a férfiaknál korábban Cseh László volt képes.

P. Csapucha Adrienn 2023.11.10.

Pink és Szóda: A kirobbanó női inspiráció

Vettél bérletet? Még nem, majd holnap! Ugye ismerősek ezek a mondatok, pedig csak rajtunk múlik, hogy az énidőt mire használjuk, vagy, hogy egyáltalán kialakítunk-e énidőt a sűrű hétköznapok zűrzavarában. A Pink és Szódában két gyönyörű, sikeres, inspiráló hölgyet láttunk vendégül, akik életük minden szakaszában megélték és megélik nőiességüket, ami nagyrészt a sportnak is köszönhető.

Nagy Roland 2023.11.08.

Versenytáncosból lett modell és válogatott futballista

A családját ismerve egyértelmű volt, hogy inkább előbb, mint utóbb a labdarúgásnál köt ki, hiszen már nagypapája is futballista volt, édesapja pedig a nyolcvanas évek közepén az ETO középpályásaként nyert ezüst, majd bronzérmet az NBI-ben. Süle Dóra ugyan a versenytánccal kezdte sportolói karrierjét, de gyorsan váltott is a focira, és lett klubja valamint a magyar női labdarúgás egyik legnépszerűbb játékosa.

Nagy Roland 2023.11.08.

Focista és modell: Süle Dóra a Spíler vendége

A családját ismerve egyértelmű volt, hogy inkább előbb, mint utóbb a labdarúgásnál köt ki, hiszen már nagypapája is futballista volt, édesapja pedig a nyolcvanas évek közepén az ETO középpályásaként nyert ezüst, majd bronzérmet az NBI-ben. A ma esti Spílerben Süle Dóra beszélget Nagy Rolanddal.

Győr+ 2023.11.07.

Kollégánk is lemarad a bolgár-magyar meccsről

Összességében elmondható a Győr+Média dolgozóiról, hogy nyitottak vagyunk a sportos témákra. Nem csak a munkánk miatt, hanem magánemberként is érdekel bennünket a sport világa. Vannak persze olyanok, akik a többieknél is elszántabban szurkolnak kedvenceiknek.

Hirdetés