Címke: sport
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2022.09.30.

Óvodásoknak rendeztek atlétikai napot

Tíz győri óvoda vett részt azon a közösségépítő sportos játéksorozat harmadik állomásán, amelyet péntek délelőtt az Olimpiai Sportparkban tartottak meg. A gyerekek mini háromtusában mérhették össze tudásukat. A rendezvény célja egyben az érzékenyítés is mondta el a Győr + Médiának Kertész Tamás, az Emberség DSE elnöke.

Németh Boglárka 2022.09.28.

720 résztvevő a Krúdy-Baksa futóversenyen

Szerda délelőtt rendezték a már hagyományos Krúdy-Baksa Futófesztivált a Marcalvárosi Kiserdőben. A versenyre nem csak a Krúdyból és a Baksa Gimiből lehetett nevezni, idén már nyolc másik középiskola diákjai is csatlakoztak, összesen 720-an futották le a 2022 méteres távot, mely két körből tevődött össze.

Nagy Roland 2022.09.25.

A golf nem csak egy pihentető séta

Hobbiként kezdte, és egyre jobb eredményeket ér el amatőr golfozóként Szabó Krisztián. A győri startup-rendezvények elindítója egyik amerikai útja során ismerkedett meg a sportággal, amelyet azóta is népszerűsít, ahol és amikor csak teheti. Azt mondja, tévedés, hogy a golf nem jelent fizikai igénybevételt, és azzal sem ért egyet, hogy különösen költséges tevékenység.

Győr+ 2022.09.15.

Sportlétesítmények nyitvatartása

A Győr-Szol Zrt. a hivatalos honlapján tájékoztatta a lakosságot a kezelésében lévő sportlétesítmények nyitvatartásáról.

MTI 2022.09.15.

Bejelentette visszavonulását Roger Federer

A korábbi világelső és 20-szoros Grand Slam-tornagyőztes Roger Federer a jövő péntektől vasárnapi tartó Laver Kupa férfi bemutató tenisztorna után befejezi profi pályafutását.

Németh Boglárka 2022.09.15.

Sportolókat köszöntöttek a Városházán

Ismét győri sportolókat köszöntöttek a Városházán. Török Zsolt, a sportosztály vezetője gratulált a Győri Búvár SE, a Győri Lövészklub és a Győri Atlétikai Club kiválóságainak, akik az elmúlt időszakban Világ-és Európa bajnokságokon állhattak fel a dobogó valamelyik fokára. Sike József és Boros László sportlövők világbajnoki második és harmadik; Bukor Ádám, uszonyosúszó világbajnoki első és harmadik, míg Szabó Bence evezésben a Multisport Európa-bajnokságon első helyezést ért el.

Hirdetés