Címke: SERCO UNI Győr
Hirdetés
MTI 2023.03.18.

Kiütéses győri győzelem

Az UNI Győr kiütéses győzelmet aratott a vendég Szigetszentmiklós felett a női kosárlabda NB I alapszakaszának szombati mérkőzésén.

MTI 2023.03.10.

A Diósgyőré a bronzérem

A tavaly győztes DVTK szerezte meg a bronzérmet a Sopronban zajló Killik László női kosárlabda Magyar Kupában, mivel a pénteki helyosztón legyőzte a Győrt.

MTI 2023.03.10.

Legyőzte a Győrt a Sopron, ők a finalisták

A PEAC után a házigazda Sopron Basket jutott be a Killik László női kosárlabda Magyar Kupa pénteki fináléjába, mivel a második elődöntőben legyőzte a Győrt. A győri lányok pénteken játsszák bronzmérkőzésüket.

Győr+ 2023.03.04.

Elvitték a győzelmet a soproni lányok

A címvédő és éllovas Sopron tíz ponttal nyert a harmadik helyezett Győr vendégeként a női kosárlabda-bajnokság szombati játéknapjának első mérkőzésén.

Ficsór Dávid 2023.03.02.

A női kosárcsapatnak toboroztak szurkolókat

Hiába a kiváló szereplés már évek óta, még mindig meglepően kevés a szurkoló. Ezen szeretne változtatni a SERCO UNI Győr női kosárlabda klub, amely csütörtökön rendhagyó kitelepülésen vett részt.

Győr+ 2023.03.02.

Spíler – A vendég: Dubei Debóra, a SERCO UNI Győr női kosárlabdacsapatának játékosa

A SERCO UNI Győr női kosárlabdacsapatának játékosa, Dubei Debóra volt a Győr+ Média podcastjének, a Spíler című műsornak a vendége. Az Európa-bajnokságra kijutott magyar válogatott csapatkapitánya arról is beszélt, hogy miért választotta Sopron helyett Győrt, hogy mivel töltik szabadidejüket a csapat tagjai, és hogy miért nem lett végül színésznő a kosárlabdázóból.

Győr+ 2023.03.01.

Szurkolókat toboroz csütörtökön a Városháza előtt a SERCO UNI Győr

Tele vannak programokkal a győri kosaras lányok. Az előttük álló mérkőzések mellett a klub hangulatfelelőse Bors Balázs, valamint a csapat oszlopos tagja Bach Bogi a Győr+ Rádióban beszélt egy izgalmas csütörtöki eseményről is, hiszen a SERCO UNI Győr szurkolókat toboroz majd a Városháza előtti téren.

Hirdetés