Címke: SERCO UNI Győr
Hirdetés
Győr+ | Fotó: Győr+ Rádió 2022.12.06.

Győri kosarasok a rádióban

A Serco UNI Győr női kosárlabda csapatától érkeztek vendégek kedden a Győr+ Reggeli Mikulásnapi-műsorába.

Győr+ | Fotó: Serco Uni Győr 2022.11.16.

Újabb remek győzelem az Európa Kupában!

Egy vereség mellett immár három győzelmet jegyez a SERCO UNI Győr női kosárlabda csapata az Európa Kupa F-csoportjában. Szerdán az az izraeli Makkabi Bnot érkezett Győrbe, amelyet idegenben csupán egyetlen ponttal győztünk le.

Győr+/ MTI | Fotó: Serco Uni Győr 2022.11.13.

Bravúros játék és győzelem a PEAC ellen

Vasárnap délután a SERCO UNI Győr a PEAC együttesét fogadta az egyetemi csarnokban. A Győr továbbra is százszázalékos az NBI-es női kosárlabda bajnokságban.

Győr+ 2022.11.01.

Folytatódik az Európa-kupa a női kosarasoknak

Szerdán 18 órakor a török Botas Spor ellen folytatja az Európa-kupa küzdelmeit az UNI Győr. Ellenfelük az első fordulóban meglepetésre kikapott a litván Kibirkstistől, így biztosan hajtja őket a bizonyítási vágy a javításra. Természetesen a győrieket sem kell félteni, hiszen veretlen a csapat, az EK-ban az első fordulóban idegenben az izraeli Maccabi Bnot Ashdodot fektették két vállra. A szerdai meccs előtt a vezetőedző, Cziczás László, valamint játékosai, Weninger Virág és Aaryn Ellenberg osztották meg gondolataikat.

Nagy Roland 2022.10.12.

A legjobb négybe kerülés a győri kosarasok célja a bajnokságban

Négy mérkőzésen megszerzett négy győzelemmel kezdte az élvonalbeli kosárlabda-bajnokságot a SERCO UNI Győr női kosárlabdacsapata. Cziczás László vezetőedző együttese a remekül sikerült felkészülési időszak után nagy reményekkel indult neki a szezonnak. A tehetséges helyi fiatalok és a rutinos válogatott játékosok, valamint a tapasztalt légiósok alkotta gárda nagyon egységes, a pályán és azon kívül is.

Hirdetés