Címke: sárkányhajó
Hirdetés
Győr+ 2023.09.26.

A Széchenyi István Egyetem hallgatóival taroltak a sárkányhajósok

A Rába Sárkányhajó Klub sikert sikerre halmoz: Olaszországban megmérkőztek a kontinens legjobbjaival, majd a 21. Magyar Bajnokságon a hazai mezőnnyel – összesen 21 éremmel gazdagabban távoztak. A legénységet nagy részben a győri Széchenyi István Egyetem hallgatói tették ki, ami az intézmény és a sportklub többéves partnerségének eredménye.

Pécskai István 2023.09.19.

Európa legjobbjai között a győri sárkányhajósok

Szeptember első hetében rendezték meg a Ravennában a 19. Sárkányajó Klub Európa-bajnokságot. Győrt a Rába Sárkányhajó Club méltón képviselte, bebizonyítva, hogy a győri egyesület Európa legerősebb sárkányhajó csapatai közé tartozik.

Győr+ 2023.06.19.

Sárkányhajózásban is erősek

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei rendőrök 6. helyezést értek el a XIV. Belügyi Rendvédelmi Sárkányhajó Magyar Kupán.

Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2023.05.19.

Meghúzták a fiatalok, óriási hangulat a Nebuló Kupán!

Csatakiáltásoktól volt hangos pénteken az Aranypart II., itt szervezte meg ugyanis a Rába Sárkányhajó Klub a 19. Győri Nebuló Kupát. 45 csapat legénysége húzta az evezőt a folyón, középiskolás és általános iskolás fiatalok egyaránt szívesen hajóba szálltak a májusi találkozón.

Győr+ 2022.10.04.

Dunai Regatta: Újra csúcson az egyetem sárkányhajócsapata

Győr, a folyók városa. A név a győri Széchenyi István Egyetemet is kötelezi, ennek megfelelően a vízen is színes sportélettel, kiemelkedő eredményekkel rendelkezik. Az intézmény hétvégén újabb nagy sikert ért el, hiszen sárkányhajócsapata első helyet szerzett a VII. Dunai Regattán, ahol Magyarország neves egyetemeinek sportolói küzdöttek meg egymással.

Hirdetés