Címke: ruha
Hirdetés
Földvári Gabriella 2022.11.26.

Tánczos Anita kollekcióját a lovashuszárok inspirálták

A Fekete – szakmai körökben csak így emlegetik Tánczos Anitát, a győri divattervezőt, aki az év tervezője lett a III. Fashion Show-n. Márkájával a senior kategóriában lett a befutó, őszi-téli kollekciója diadalmaskodott, melynek fő elemei a női fekete blézerek és áttetsző bodyk, bronzszínű kiegészítőkkel.

Földvári Gabriella 2022.11.25.

Adventkor is nyitva a Dunakapu téri piac

Elkezdődött az adventi forgatag, a Dunakapu téren is több attrakció várja a látogatókat, az óriáskerék, a dodzsem és a faházak mellett azonban jól megférnek a piaci árusok is, akik egész évben, így decemberben is itt kínálják portékáikat.

Győr+ 2022.11.25.

Ennyiszer kellene mosni a télikabátokat

Eltérő lehet, ki hányszor mossa a télikabátját, és hogyan. De vajon mit ajánlanak a szakértők, hányszor lenne ideális ezeknek a tisztítása?

Győr+ 2022.11.08.

A ruhák is mérgezhetnek

Amikor ruhát választunk, nem az a cél, hogy az új kedvencünk viselésével mérgezzük magunkat, de bizony akár ez is megtörténhet, hiszen a ruhagyártáshoz használt vegyszerek bizony kifejthetik egészségünkre káros hatásukat. Érdemes tehát odafigyelnünk néhány dologra ruhavásárlásnál, például ellenőrizzük, hogy milyen anyagból készült a kiválasztott darab!

Bajzát Zsuzsi 2022.10.05.

Ökotudatos ruhacsere Győrben

A környezettudatos életmód egyik alap eleme a jól átgondolt vásárlás. Legyen szó ételekről, tisztítószerekről, vagy éppen ruháról, ma már számtalan alternatíva létezik arra, hogy úgy se kelljen lemondani az életünk mindennapi megszokott kiegészítőiről, hogy közben nem ártunk vele a környezetünknek. Az Ökosikk a Belvárosban elnevezésű program minden szezonváltáskor ruhacserére hívja a győrieket, most vasárnap az őszi-téli szettek között válogathatunk.

Győr+ 2022.08.31.

Őszi ruhacsere a SZÖSZ-szel

Új ruhákat szeretne őszre vagy az iskolakezdésre? Emellett fontos a környezetvédelem? Környezettudatosan szeretné frissíteni a gardróbját? Akkor az őszi ruhacserén a helye!

Hirdetés