Címke: rock
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2022.03.02.

RockMilady, a vagány győri énekesnő, aki sosem unatkozik

Nincs olyan időszak amikor RockMilady ne hallatna magáról. Egy évvel ezelőtt a Joan Jett-coverrel is nagyot robbantott, most pedig újabb meglepetésekkel készül a győri énekesnő. A zenész szerdán a Győr+ Rádióba látogatott, stúdiónkban számolt be terveiről és legújabb daláról.

HAK 2022.02.12.

Szurkoljunk, hogy továbbjusson a Levegőt!

Javában zajlik A Dal 2022 műsora, a zenekarok és az énekesek sorra mutatkoznak be a színpadon. Február 12-én szombaton végre a győri kötődésű, felvidéki zenekar, a Phoenix RT is bemutatkozik. Szurkolni kötelező a srácoknak!

Farkas Mónika 2022.02.08.

A világhírű billentyűs, Rick Wakeman Győrben koncertezik

Egy újabb rocklegenda fogadta el a város meghívását. Orchestral Rick címmel a világhírű muzsikus, Rick Wakeman ad akusztikus koncertet a Győri Filharmonikus Zenekarral. Az angol billentyűs több mint 50 éves zenei pályafutása alatt a Yes klasszikus felállásának tagja volt évekig, az 1970-es évek óta aktív szólóban is. A keddi nyilvános főpróba és a szerdai koncert programjában a régi szólólemezek dalai mellett a Yes, a Beatles és David Bowie legnagyobb slágerei is elhangoznak. A próbák már hétfőn elkezdődtek a Richter Teremben.

Győr+ 2021.08.08.

A zene végigkíséri egész életét

Vajon belegondoltunk-e már, hogy mit jelent számunkra a zene? Hogy milyen hatással lehet a későbbiekre egy jó koncert, vagy hogy milyen könnyen idézhetünk fel élményeket egy-egy dal segítségével? Bendl Tamás életét végigkíséri a rockzene, aminek hatására, 2008 óta hangszereket is készít.

Hirdetés