Címke: rock
Hirdetés
Mireider Máté 2023.11.19.

Különleges hangszerrel ismerték el RockMilady munkáját

RockMilady már hosszú évek óta üde színfoltja Győr zenei életének. A fiatal zenészt azonban nem csak városunkban hallgatják: dalait és feldolgozásait az online térben már közel 40 millióan tekintették meg.

GYŐRPLUSZ 2023.11.18.

Dr. Dézsi: „A rockzene összehozza, nem pedig szétválasztja az embereket”

Dr. Dézsi Csaba András, Győr város polgármestere sokszínű egyéniség, aki a városért végzett munkássága miatt Győrben a díszpolgári, országosan a Magyar Tisztikereszt kitüntető címet kapta meg. Reneszánsz ember a barokk városban, aki az előző polgármester szexbotrányát követően nyerte el nagy arányban a győriek bizalmát. Orvosként és polgármesterként is egyből a Covid-világjárvánnyal szembesült, majd a korábbi „békeidőt” követően energiaválság és háború sújtotta környezetben kellett helytállnia valamennyi területen. Csaknem minden, amibe belefog, előbb-utóbb sikertörténetté növi ki magát, aminek az okát sokan kérdezik. Hogyan lehet ennyi üggyel, témával, szakmával párhuzamosan eredményesen foglalkozni? Ki valójában dr. Dézsi Csaba András, városunk polgármestere?

Győr+ 2023.06.20.

Micsoda este! Meglepetéseket hozott Steve Hackett és a Djabe!

Fantasztikus koncertet adott hétfő este a Richter Teremben az eMeRTon- és Arany Zsiráf-díjas, magyar dzsesszt, világzenét, fúziós dzsesszt, és progresszív rockot egyaránt játszó Djabe zenekar. Az együttes ezúttal is a Genesis korábbi, világhírű gitárosával, Steve Hackettel egészült ki, de meglepetésként Győr polgármestere is fellépett a színpadon.

Földvári Gabriella 2023.06.11.

A két Barabás

Különleges zenei élményt ígér a Djabe és Steve Hackett koncertje június 19-én a Richter Teremben, már csak azért is, mert a formáció basszusgitárosa a győri Barabás Tamás, akinek az édesapja is ismert győri zenész.

Kárpát Zsolt 2023.05.19.

Rockzenével a drogok ellen

Győrbe is megérkezett a Suliturné elnevezésű program. A Dirty Slippers együttes rövid koncertje után a zenekar tagjai a droggal és az alkohollal kapcsolatos negatív élményeiket osztották meg a diákokkal, akik a Győri Szakképzési Centrum Sport és Kreatív Technikumba, valamint a Móra Iskolába járnak.

Pécskai István 2023.05.17.

Nagy Feró volt a győri MCC vendége

A rockzene volt a középpontban a Mathias Corvinus Collegium győri képzési központjának legutóbbi eseményén. Dr. Dézsi Csaba András polgármester és orvos, nagy rockrajongó, valamint Nagy Feró Kossuth-díjas énekes, a Beatrice frontembere mesélt a zenéhez fűződő kapcsolatáról.

Győr+ 2023.03.24.

Időutazás a rockzene klasszikusaival

Gidófalvy Attila (Karthago, Gidó és a Fáraó, KGB) billentyűs, multihangszeres, énekes vezetésével a magyar rock / metal színtér prominens zenészei egy hangos és izgalmas időutazásra invitálják a rockzene kedvelőit május 20-án a Barba Negrába.

Győr+ 2023.03.10.

„Ezen a turnén senki nem volt Fotel-Rocker”

Még tavaly decemberben indult útnak az Alcohol zenekar, hogy a Tankcsapda vendégeként néhány városban felfűtse a hangulatot a Tankok színpadra lépése előtt. Azonban olyan jól sikerült ez a kooperáció, hogy január 20-tól ismét közösen keltek útra, és egészen múlt hétvégéig tartott ez az őrült utazás vagy inkább bulizás?!

MTI 2023.02.21.

Budapestre jön a Guns N’ Roses

Újra Guns n' Roses-koncert lesz Magyarországon. A hard rock amerikai legendája tizenhét év után jön el Budapestre, új turnéja keretében július 19-én lép fel a Puskás Arénában.

P. Csapucha Adrienn 2022.03.02.

RockMilady, a vagány győri énekesnő, aki sosem unatkozik

Nincs olyan időszak amikor RockMilady ne hallatna magáról. Egy évvel ezelőtt a Joan Jett-coverrel is nagyot robbantott, most pedig újabb meglepetésekkel készül a győri énekesnő. A zenész szerdán a Győr+ Rádióba látogatott, stúdiónkban számolt be terveiről és legújabb daláról.

Hirdetés