Címke: robbantás
Hirdetés
Győr+ 2023.09.22.

Háza felrobbantásával fenyegetőzött egy férfi Kisbajcson, gyorsan elfogták

A rendőrségre szeptember 21-én 17 óra körül érkezett bejelentés, miszerint Kisbajcson egy férfi a háza felrobbantásával fenyegetőzik. A rendőrök azonnal a megadott címre mentek, és a háza előtt elfogták a 48 éves elkövetőt. Az ingatlanon az egyenruhások a szükséges intézkedéseket megtették, robbanás nem történt.

MTI 2023.09.21.

Hősi halottá nyilvánították az Esztergomban elhunyt rendőrt

Magyarország belügyminisztere hősi halottá nyilvánította és soron kívül rendőr főhadnaggyá nevezte ki néhai Kónya Gábor Lajos rendőr törzszászlóst, a Terrorelhárítási Központ Műveleti Igazgatóság műveleti tiszthelyettesét, aki szerdán Esztergomban, egy körözött férfi elfogására irányuló bűnügyi feladat végrehajtása közben vesztette életét, amikor a célszemély - az elsődleges adatok alapján - szándékosan gázrobbanást idézett elő.

P. Csapucha Adrienn 2023.03.28.

Hídvédő hősök előtt tiszteleg az emlékmű

78 évvel ezelőtt, március 28-án nagy tettet hajtott végre két győri hős. Czapp József és Németh János ugyanis megakadályozta, hogy a visszavonuló németek minden hidunkat felrobbantsák, egyet, a Pálffy hidat közösen mentettek meg a pusztulástól. Bátor cselekedetük elismeréseként az Arrabona Városvédő Egyesület kezdeményezésére, ma már egy emlékmű hirdeti a történelmi jelentőségű eseményt.

MTI 2022.11.14.

Beismerő vallomást tett az isztambuli merénylet elkövetője

Beismerő vallomást tett az a fiatal, szíriai állampolgárságú nő, akit a hat halálos áldozatot és 81 sebesültet követelő isztambuli robbantás elkövetésével gyanúsítanak - írta a török média a helyi rendőrségre hivatkozva hétfőn.

MTI | Fotó: Pixabay 2022.11.13.

Robbantás Isztambul belvárosában: sok halott és sérült

Robbanás történt vasárnap délután közép-európai idő szerint 14.20 óra körül Isztambul népszerű sétálóutcájában, az Istiklalon, a detonációnak az első vizsgálatok szerint négy halottja és 38 sebesültje van - írta Ali Yerlikaya, Isztambul tartomány kormányzója hivatalos Twitter-fiókján.

Hirdetés