Címke: recept
Hirdetés
Kárpát Zsolt - Hatt Róbert 2025.08.09.

Pulled pork burger házi buciban – füstös nyári ízbomba

Füstös ízek, omlós húsok, nyári hangulat. Ezúttal egy igazi amerikai klasszikus kerül a grillrácsra: Hatt Róbert, a Gyirmót Sport és Wellnes Hotel Arundo éttermének séfje az Ízfaktor konyhájában szaftos pulled porkot, azaz tépett sertéshúst készít – lassan sült, füstös, omlós finomságot, amit lehetetlen nem szeretni!

Győr+ 2025.08.08.

Leállt az EESZT, nem lehet e-receptet kiváltani

Leállt az EESZT, ezért ideiglenesen a felhőbe küldött recepteket sem lehet kiváltani. A problémán dolgoznak, de egyelőre nem tudni, mikor áll helyre az EESZT oldala.

Szerző és fotó: J. Kovács Andrea 2025.07.30.

Nyár a konyhában – Habos barackos lepény

Ha nyár, akkor sárgabarack. Már megint és még mindig, mert egyszerűen megunhatatlan. Most egy habos barackos lepény receptjét ismerhetjük meg, s javasoljuk, próbálják ki!

Szerző és fotó: J. Kovács Andrea 2025.07.24.

Nyár a konyhában – Barackos gombóc

Legyőzhetetlen bennem a nyár – mondhatnám Albert Camus-val, bár a francia író-filozófus valószínűleg nem az évszak gasztronómiájára gondolt. Engem viszont évről-évre lelkesedéssel tölt el az egymás után érő gyümölcsök, zöldségek sokfélesége.

Hatt Róbert - Kárpát Zsolt 2025.07.17.

Ízfaktor – Kovászos uborka krémleves ropogós kolbászmorzsával

Ahogy beköszönt a nyári forróság, mindannyian vágyunk valami igazán frissítőre. A hőségben nincs is jobb egy jól behűtött kovászos uborkánál – de mi lenne, ha ez a klasszikus, savanykás finomság most új köntösben érkezne az asztalra? Egy könnyű, selymes krémleves formájában, ami egyszerre hűsít és feldobja a nyári étkezéseket.

Győr+ 2025.07.08.

Nyári hűsítő: kovászos uborka krémleves

Igazi nyári hűsítő leves készül Ízfaktor című műsorunk következő epizódjában. Hatt Róbert séf azt is megmutatja, hogy a hagyományos magyar ízeket lehet modern, izgalmas formában tálalni.

Kárpát Zsolt 2025.05.18.

„Kétszínű spárga” lazaccal, hollandi mártással és újburgonyával

Ahogy megérkezik a tavasz, nemcsak a természet újul meg, hanem a konyhánk is. Ilyenkor előtérbe kerülnek a zsenge, friss alapanyagok, mint a spárga vagy az újburgonya – ezek tökéletesen harmonizálnak a szezonális halfogásokkal. A következő recept egyszerre elegáns és letisztult, mégis könnyen elkészíthető otthoni körülmények között is.

Kárpát Zsolt 2025.04.17.

Ízfaktor – Burgundi marharagu

A francia vörösboros marharagu, vagyis Boeuf Bourguignon, nem csupán egy étel – ez egy igazi gasztronómiai legenda, ami a francia vidék ízeit és hangulatát testesíti meg. Ez az étel eredetileg paraszti ételként indult a középkorban. A hosszú főzési idő alatt a hús gyönyörűen megpuhul, és a bor, szalonna, zöldségek összjátéka gazdag, mély ízeket hoz létre.

Hirdetés