Címke: recept
Hirdetés
Csollán Tamara 2023.11.16.

Muszakát készített a Panír séfje!

A Panír nem csak a magyar konyha, de külföldi gasztronómia jellegzetes ételeit is bemutatja. A muszaka egy tartalmas és ízletes rakott finomság, ahol a mediterrán és a keleti ízek találkoznak. Ráadásul a padlizsánnak valamint a zöldségeknek köszönhetően a muszaka egy igazi vitaminbomba.

Kovacsics "Koksza"István séf 2023.11.11.

Béarni Liba Kokszától

Márton-nap alkalmából természetesen egy libás ételt hoztam. Ezt zöldséges, sajtos, libacombból készült fogást szerintem sokan nem ismerik, nem tartozik a magyaros, hagyományos Márton-napi fogásokhoz. Biztos vagyok benne, hogy elolvasva a receptet, összefut a nyál a szánkban. Higgyék el, érdemes elkészíteni, a biztos siker garantált!

Csollán Tamara 2023.11.02.

Panír: tárkonyos csirkeragu leves

Ha szeretjük a leveseket, ez az adás, most nekünk szól! A Panír séfje ezúttal egy tartalmas tárkonyos csirkeragu levessel készült.

Kárpát Zsolt 2023.10.19.

Panír: Tenger gyümölcsei spagetti  

A tengerparti hangulatot idézi meg Koksza séf ezzel az étellel. Ráadásul könnyű dolgunk van, hiszen ma már nem gond beszerezni a hozzávalókat. A tengeri herkentyűkből szerencsére szinte minden élelmiszerüzletben nagy a választék, amit kedvünk szerint variálhatunk.

Győr+ 2023.09.21.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – Csáky sertésszűz dödöllével

A Csáky rostélyost a Panír séfje most újragondolta. A marhahúst felváltotta a sertésszűz, így az étel elkészítése sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Ráadásul a lecsónak még mindig szezonja van, ezért mindenképpen aktuális a magyar gasztronómia egyik kissé elfelejtett fogása.

Csollán Tamara 2023.09.07.

 Panír: cheddar sajtos csirkemell jázmin rizzsel 

Nem véletlenül népszerű a csirkemell, hiszen ezerféleképpen el lehet készíteni. A Panírban séfünk egy-két pofonegyszerű megoldással dobja fel ezt a fogást, amit érdemes kipróbálni. Ráadásul a hétköznapok rohanásában, mindössze 15 perc alatt megfőzhető ez az étel.

Kárpát Zsolt 2023.08.10.

Sertéskaraj Budapest raguval 

A lecsószezonban Koksza séf sem megy el a finom magyar alapanyagok mellett, és a 80–as évek magyar „sztárételét”, a Budapest ragus karajt készíti el. Ennek a fogásnak a lelke a friss paradicsom, a paprika és a hagyma. A lecsó szerelmesei egészen biztos, hogy imádni fogják ezt az ételt.

Kovacsics „Koksza” István séf 2023.07.24.

Esküvői zserbóvariációk

Dübörög az esküvőszezon. Vannak párok, akik cukrászdából, cukrászoktól rendelik az aprósüteményt, de sok háznál még él a hagyomány, hogy a család asszonyai sütik meg az édes és sós süteményeket. A mézes zserbót mindenki ismeri, de mindenki máshogy készíti.

Herkely Ákos 2023.07.20.

Mi kerüljön a grillre?

Kovacsics "Koksza" István chef látogatta meg stúdiónkat, aki a nyári grill ételeket taglalta változatosan úgy, hogy összefutott a nyál a kedves hallgatók szájában.

Hirdetés