Címke: polgármester
Hirdetés
Győr+ 2024.06.09.

Ők már biztosan polgármesterek vármegyénkben!

19 órakor lezártak az urnákat, véget értek vasárnap a 2024-es önkormányzati és az európai parlamenti választások. A valasztas.hu eddig összesített eredményei alapján vármegyénkben a 183 településnél 64-en már biztosan polgármesterek.

Győr+ 2024.06.06.

„A megkezdett munkákat az azt elkezdőnek kell befejeznie!”

Dr. Pergel Elza alpolgármester asszonnyal a vasárnapi választások előtt az elmúlt több mint négy év városvezetői munkájáról, a közös feladatok során szerzett tapasztalatokról, és a jövőre vonatkozó lehetőségekről beszélgettünk.

Győr+ 2024.06.01.

Itt a videó dr. Dézsi Csaba Andrásról!

Szombaton megjelent a film Győr város polgármesteréről, a videóban az elmúlt évek kerülnek terítékre, úgy, ahogy azt a városvezetőtől megszokhattuk: szigorúan őszintén. Felesége és közvetlen munkatársai beszélnek dr. Dézsi Csaba Andrásról, íme az igazság feketén-fehéren.

Győrplusz 2024.05.14.

Pintér Bence képtelen elfogadni, hogy hatalmasat hibázott

Az ugytudjuk.hu-n Pintér Bence 2022. október 19-én megjelentetett egy írást, amely támadást indított Győr polgármestere, dr. Dézsi Csaba András ellen. Pintér azt állította, hogy dr. Dézsi jogtalanul vette fel a 35 éves munkaviszonya után járó jubileumi jutalmát, amit egyből át is utalt egy hematológiai betegek, rákos betegek kezelését támogató alapítványnak. Feljelentés született az újságíróval szemben, Pintért pedig a Szombathelyi Járásbíróság rágalmazás vétsége miatt egy év időtartamra próbára bocsátotta. Az újságíróból lett polgármesterjelölt viszont nem nyugszik.

Győr+ 2024.05.07.

Hét polgármesterjelölt van Győrben

Az önkormányzati választásokra hétfőn négy óráig lehetett polgármester- és egyéni képviselőjelölteket állítani és eldőlt a szavazólapi jelöltek sorrendje is.

Herkely Ákos 2024.04.29.

A program pontokban a polgármestertől

Városunk polgármestere, dr. Dézsi Csaba András számolt be a Magunk Köztben 24 pontos választási programjáról, mely Győr fejlődését, fenntarthatóságát, nyugalmát biztosítja a következő fél évtizedre is.

Győr+ 2024.04.23.

Győrbe látogatott Orbán Viktor, a polgármesterrel nézte meg a várost!

Országjáró körútja közben szívesen tett kitérőt és érkezett városunkba villámlátogatásra a miniszterelnök még hétfő délután. Orbán Viktor a polgármester, dr. Dézsi Csaba András társaságában nézte meg a páratlan, történelmi barokk belvárost, sétájuk alatt pedig a győriek szívesen fotózkodtak a kormányfővel és a városvezetővel.

Győr+ 2024.04.23.

Nyakkendő nélkül a 24 pontról

Közlekedés, közbiztonság, szociálpolitika, kultúra, környezet- és állatvédelem. Csak néhány dr. Dézsi Csaba András választási programjának alappillérei közül. Győr polgármestere a közelmúltban mutatta be 24 pontos programját, kedden pedig a Győr+ Televízió Nyakkendő nélkül című műsorában részletezi elképzeléseit a jövővel kapcsolatban. Premier április 23-án két részben, 19:25-kor és 20:25-kor.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.18.

Dr. Dézsi: Nem csodafegyver van a kezünkben, hanem a megoldások kombinációja!

Az elmúlt héten ismertette választási programját dr. Dézsi Csaba András, aki 24 pontban foglalta össze a következő évekre vonatkozó terveit. A program egyik sarokpontja a közlekedés és az ehhez a területhez kapcsolódó beruházások, felújítások sora – ezek egy részét vázolta csütörtök reggel a Juice-ban a város első embere.

Hirdetés