Címke: polgármester
Hirdetés
Győr+ 2023.12.01.

Fontos témákkal pénteken ismét jön a Nagyító alatt!

Értékelés, megoldáskeresés, közvetlen kommunikáció – ezekben is segítséget nyújt a Győr+ Média legújabb, kéthetente jelentkező magazinja, melyben dr. Dézsi Csaba András válaszol a különböző városrészekben felvetett problémákra, kérdésekre. A második adásban több témát is érintett a polgármester, premier pénteken 19:25-től a Győr+ Média felületein.

Herkely Ákos 2023.10.16.

Magunk közt a polgármesterrel

Vasárnap reggel látogatott rádiónk stúdiójába dr. Dézsi Csaba András, aki beszámolt az elmúlt három év történéseiről. Szóba került az orvos, az ember, a politikus de emellett a többi között parkoló fejlesztésekről, 52 új busz forgalomba állításáról, zöld programokról, 20 kilométernyi új út létesítéséről is beszélt a város embere.

Pulai Sarolta 2023.09.05.

Padokat helyeznek ki 66 buszmegállóba Győrben

„Hatvanhat buszmegállóba kerülnek ki új padok az elkövetkező időszakban” – mondta dr. Dézsi Csaba András polgármester kedden. A városvezető kezdeményezésére a városüzemeltetés felmérte azokat a megállókat, ahol nem volt ülőalkalmatosság, majd elkészítette azt a listát, ami alapján a keddi napon elkezdődött az utcabútorok kihelyezése.

P. Csapucha Adrienn 2023.08.29.

Létbe gyökerezve: papírra vetett érzések

Meghatottan vette át azt az emléktáblát Olasz Valéria, melyet kedden dr. Dézsi Csaba András nyújtott át az írónak. A polgármester ugyanis ötödik könyve kiadatásában támogatta a győri költőt, a verseskötetben mély érzéseiről vall a szerző.

Győr+ 2023.06.17.

Nyári nagytakarítás Nádorvárosban a polgármesterrel

Nagy sikere van városszerte a kihelyezett, szelektív hulladékgyűjtő pontoknak. A sorozat szombaton 16 óráig Nádorvárosban várja a győrieket a volt Komszol telephelyre, ahol ingyenesen megszabadulhatnak feleslegessé vált holmijaiktól az érdeklődők. A reggeli órákban az akció kezdeményezője, dr. Dézsi Csaba András is a helyszínre látogatott.

Győr+ 2023.06.16.

Lázár János: Dr. Dézsi Csaba András számíthat a kormányra és a kormány is számít polgármester úrra!

"Dr. Dézsi Csaba András számíthat a kormányra és a kormány is számít polgármester úrra!" - mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter, aki a Győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő megnyitójára látogatott Győrbe. A rendezvényen egyúttal azt is bejelentette, hogy még ebben a kormányzati ciklusban, 2025-ben elkezdődik a Győr – Budapest autópálya hatsávosítása, kétszer három sávra bővítése

P. Csapucha Adrienn 2023.06.09.

Írj, olvass és boldog ember leszel!

Az Ünnepi Könyvhéten nem csak a felnőttek, a gyerekek is találtak kedvükre való köteteket. Így például dr. Dézsi Csaba András mesekönyveit, melyben a színpompás, amazóniai arapapagájokkal kalandozhatnak kicsik és nagyok. A polgármester pénteken a Baross úton dedikálta műveit.

MTI 2023.05.15.

Polgármester lett Kammerer

A vasárnapi időközi képviselő- és polgármester-választáson Kammerer Zoltán független jelöltet választották Göd új polgármesterévé - írta internetes oldalán a Nemzeti Választási Iroda.

Hirdetés