Hirdetés
Címke: polgármester
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.08.02.

Légkondi ügy: buszra szállt a polgármester

Sok a panasz, hogy a városi buszjáratokon a nagy meleg ellenére nincs légkondicionáló vagy nem működik a berendezés, így sokszor 36-38 fokban kénytelenek utazni a győriek. A polgármesterhez is eljutottak a rossz hírek, ezért a városvezető úgy döntött, buszra száll és személyesen teszteli, mi az igazság. Dr. Dézsi Csaba András hétfőn egy régi csuklós járatra és egy vadonatúj Mercedes buszra is felszállt, sőt meg is mérte, pontosan hány fok van a járatokon. A légkondi nélküli buszon 37 foknál is több volt, míg a nemrég Győrbe érkezett új járaton kényelmesen lehetett utazni.

Pécskai István 2022.06.16.

A belga nagykövetet fogadta a győri polgármester

A győri Városházán fogadta dr. Dézsi Csaba András polgármester a belga nagykövetet. Siegfried Peinennek nagyon tetszik Győr, nagy örömére végre el tudott látogatni a Rába-parti városba. A felek a jövőbeni lehetséges gazdasági együttműködésről tárgyaltak.

Pécskai István 2022.05.19.

A győri hallgatókkal bográcsozott a polgármester

A Széchenyi István Egyetem hallgatói számára a társadalmi felelősségvállalás is nagyon fontos. Bográcsozással köszönték meg az egyetemistáknak, hogy segédkeztek a koronavírus-járvány elleni védekezésben. Az eseményen dr. Dézsi Csaba András győri polgármester is háláját fejezte ki a fiataloknak.

Győr+ 2022.04.27.

Vizit után polgármesteri kontroll

Dr. Dézsi Csaba András polgármester ismét körbejárja Győrt a képviselőkkel. A városvezető célja, hogy a település problémás részeit kiszűrjék, s a különböző gondokra megoldást találjanak.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat