Címke: parkolólemez
Hirdetés
Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.04.

Adyváros: indul a parkolólemez műszaki átadása

Jól halad az adyvárosi parkolófejlesztés, szerdán indul az új parkolólemez műszaki átadása. A több mint 2 és félmilliárd forint értékű fejlesztést Kara Ákos országgyűlési képviselő kezdeményezte, a beruházás teljes egészében állami forrásból valósul meg. Kedden a képviselő is megnézte a munkákat, majd Híradónknak azt mondta, nemcsak plusz parkolókat kapnak a környéken lakók, de a Kuopio park eddig elhanyagoltabb részét is fejlesztik. Kara Ákos megköszönte az adyvárosiak türelmét és úgy fogalmazott, a jövőben is a körzetében élők biztonságért és komfortos környezetük megteremtéséért dolgozik.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.02.03.

Adyvárosi fejlesztéseket jártak be a képviselők

Jó ütemben készül az adyvárosi parkolólemez és a parkfejlesztés is. Ezt mondták a Győr+ Médiának az országgyűlési és az önkormányzati képviselő pénteken. Kara Ákos, a beruházás kezdeményezője és dr. Szálasy László, akinek körzetét szintén érinti a két és félmilliárd forint értékű fejlesztés közösen járták be a Kuopio parkot és környékét. A beruházás keretében nem csak parkolólemez épül, de a Kodály Zoltán és a Földes Gábor utcákban is új parkolóhelyeket alakítottak ki, sőt a park eddig elhanyagoltabb részét is modernizálják. Az adyvárosi projekt a tervek szerint nyárra készül el.

Földvári Gabriella 2023.01.18.

Jól halad a Kuopio park fejlesztése

Javában zajlik az adyvárosi Kuopio park fejlesztése, mint arról már többször beszámoltunk, 2,5 milliárd forintból parkolólemez épül és a parkot is fejlesztik. Radnóti Ákos alpolgármester, aki Adyváros egyik önkormányzati képviselője is, szerdán a munkálatok menetéről számolt be.

Győr+ 2022.09.17.

Újabb szakaszon kezdődik átépítés Adyvárosban

A 2,5 milliárd forint összegű, állami támogatásból megvalósuló parkolólemez építés, meglévő parkolási rend átépítése és a Kuopio park modernizációjának beruházása újabb mérföldkőhöz érkezett.

Hirdetés