Címke: parkoló
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.04.18.

Dr. Dézsi: Nem csodafegyver van a kezünkben, hanem a megoldások kombinációja!

Az elmúlt héten ismertette választási programját dr. Dézsi Csaba András, aki 24 pontban foglalta össze a következő évekre vonatkozó terveit. A program egyik sarokpontja a közlekedés és az ehhez a területhez kapcsolódó beruházások, felújítások sora – ezek egy részét vázolta csütörtök reggel a Juice-ban a város első embere.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.10.

Dr. Dézsi: Szintet lépünk és előre megyünk!

A nehézségek ellenére a legsikeresebb négy esztendőt tudhatja maga mögött Győr városa, folyamatosan zajlottak a fejlesztések az elmúlt időszakban, kidolgozott tervek pedig szép számmal akadnak a következő időszakra vonatkozóan is. A pénteken bemutatandó programjáról is beszélt a rádiónkban tartott polgármesteri viziten dr. Dézsi Csaba András, aki úgy fogalmazott: a 2024-es évhez igazodva 24 pontban foglalta össze elképzeléseit, a győriek véleménye alapján, a lakók érdekeit képviselve úgy, ahogy azt eddig is tette!

Győr+ 2023.12.15.

Problémák “menübe” fűzve: itt a Nagyító alatt új adása!

„A polgármester addig dolgozik amíg munka van, és munka mindig van, de természetesen karácsonykor mi is szakítunk időt a családunkra” – mesélte a Nagyító alatt című műsor harmadik adásának kezdetén dr. Dézsi Csaba András. A polgármester fontos, a győrieket érintő kérdésekre is örömmel válaszolt, így a közösségi közlekedésről, parkolófejlesztésekről, de az utak állapotáról is szó esett.

Földvári Gabriella 2023.12.03.

Dr. Szálasy László: Fontos a fásítás, a zöldítés a még élhetőbb városrészért

Dr. Szálasy László Adyváros és Nádorváros középső részének, vagyis a 8-as számú választókerületnek a képviselője. Az ebben az önkormányzati ciklusban alakult Környezetvédelmi Bizottság elnöke, ismert és elismert orvos – ezúttal vele beszélgettünk arról, milyen fejlesztések zajlottak a városrészében.

Földvári Gabriella 2022.10.19.

„A türelem parkolólemezt terem”

A Kuopio parkba tervezett parkolólemez építése jó ütemben halad, a betonozási munkálatok várhatóan október végén befejeződnek, így a nagy tömegű építőanyag-szállítások is lecsökkennek. Eddig mintegy 900 m3 betont építettek be, ami mintegy 2000 tonnát nyom.

Győr+ 2022.10.03.

Korlátozás a parkolóban

A Győr-Szol Zrt. felhívja a közlekedők figyelmét, hogy Győrben a Petőfi híd alatti ingyenes parkoló hálózatépítési munkálatok miatt 2022. október 6-tól (csütörtök) október 10-ig (hétfő) csak korlátozottan lesz használható.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.23.

Újabb fázisban a parkoló- és parkfejlesztés

Újabb fázisba lépett a parkoló- és parkfejlesztési projekt Adyvárosban, erről az útkezelő intézményvezetője beszélt a Győr Plusznak. Máthé-Tóth Péter elmondta, hétfőtől munkaterületté vált a Kodály Zoltán utca 22-32. előtti, park felőli merőleges parkolók teljes területe, mert kiszélesítik az utcasávot és a házak előtti járda is szélesebb lesz.

Földvári Gabriella 2022.09.22.

Parkolót építenek

Lezárta a parkoló autók elől a Kodály Zoltán út 22-32. előtt a park felőli parkolósávot a Győri Útkezelő Szervezet. A park irányába négy méterrel megnövelik az utat, ahol merőleges parkolóhelyeket alakítanak ki.

Hirdetés