Címke: parkoló
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.12.03.

Dr. Szálasy László: Fontos a fásítás, a zöldítés a még élhetőbb városrészért

Dr. Szálasy László Adyváros és Nádorváros középső részének, vagyis a 8-as számú választókerületnek a képviselője. Az ebben az önkormányzati ciklusban alakult Környezetvédelmi Bizottság elnöke, ismert és elismert orvos – ezúttal vele beszélgettünk arról, milyen fejlesztések zajlottak a városrészében.

Földvári Gabriella 2022.10.19.

„A türelem parkolólemezt terem”

A Kuopio parkba tervezett parkolólemez építése jó ütemben halad, a betonozási munkálatok várhatóan október végén befejeződnek, így a nagy tömegű építőanyag-szállítások is lecsökkennek. Eddig mintegy 900 m3 betont építettek be, ami mintegy 2000 tonnát nyom.

Győr+ 2022.10.03.

Korlátozás a parkolóban

A Győr-Szol Zrt. felhívja a közlekedők figyelmét, hogy Győrben a Petőfi híd alatti ingyenes parkoló hálózatépítési munkálatok miatt 2022. október 6-tól (csütörtök) október 10-ig (hétfő) csak korlátozottan lesz használható.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.23.

Újabb fázisban a parkoló- és parkfejlesztés

Újabb fázisba lépett a parkoló- és parkfejlesztési projekt Adyvárosban, erről az útkezelő intézményvezetője beszélt a Győr Plusznak. Máthé-Tóth Péter elmondta, hétfőtől munkaterületté vált a Kodály Zoltán utca 22-32. előtti, park felőli merőleges parkolók teljes területe, mert kiszélesítik az utcasávot és a házak előtti járda is szélesebb lesz.

Földvári Gabriella 2022.09.22.

Parkolót építenek

Lezárta a parkoló autók elől a Kodály Zoltán út 22-32. előtt a park felőli parkolósávot a Győri Útkezelő Szervezet. A park irányába négy méterrel megnövelik az utat, ahol merőleges parkolóhelyeket alakítanak ki.

Zombai-Kovács Ákos 2022.08.29.

Befejeződik a parkolók átalakítása

A héten befejeződik a Földes Gábor utca egy részének teljes felújítása, a Kuopio parkban pedig megszüntetik az ideiglenes parkolókat. Erről az útkezelő intézményvezetője számolt be a Győr+ Médiának.

Zombai-Kovács Ákos 2022.07.14.

Október végére szerkezetkész a parkolólemez

Jó ütemben halad az adyvárosi parkolólemez építése, a tervek szerint október végére szerkezetkész lesz a létesítmény. Zajlik a parkolóbővítés a Földes Gábor út 9-23. előtt is, az érintett szakasz várhatóan augusztus végére újul meg teljesen. A parkoló fejlesztéssel párhuzamosan a Kodály Zoltán út 22-32. mögötti szervizutat és a járdát is modernizálják.

Zombai-Kovács Ákos 2022.06.24.

Jól halad az adyvárosi parkolófejlesztés

Jól halad az adyvárosi parkolófejlesztés, a Földes Gábor utca 9-23. előtt és mögött 42, a Kodály Zoltán utca 2-10. előtt 25 plusz parkoló készül. Erről számolt be a körzet önkormányzati képviselője, Győr országgyűlési képviselői és az útkezelő szervezet vezetője. A Kuopio park környékén gőzerővel megy a munka, a jövő hét közepétől a parkolólemez alapozása is elindul. A sajtótájékoztatón elhangzott: a parkolólemez és a két utca parkolási rendjének átalakítása 166-al több helyet eredményez, ami meg ugyan nem oldja, de enyhíti a parkolási problémákat.

Hirdetés