Címke: óvodák
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.04.04.

Milliós meglepetés: Fásy Ádám győri óvodának adományozott

Kisautóknak, Barbie babáknak, plüssállatkáknak, társasoknak és még sok más vadonatúj játéknak örülhetnek az Erzsébet Ligeti Óvoda Vuk Tagóvodájának kisgyermekei, akik Fásy Ádámtól vehették át az ajándékokat kedden.

J. Kovács Andrea 2022.11.13.

Madáretetés az ovikban

Több helyen csipegethetnek a győri cinkék, verebek, galambok és más kis szárnyasok, mert a városi közgyűlés döntése értelmében hamarosan minden óvodába két madáretető kerül – tájékoztatta lapunkat Herman Etelka, a Környezetvédelmi Osztály vezetője.

Győr+ 2022.10.20.

Nem lehet elég korán elkezdeni

Óvodások ismerkedtek játékos formában a biztonságos közlekedés szabályaival Győrben. A picik ügyességükről és tudásukról is számot adhattak.

J. Kovács Andrea 2022.10.10.

Óvodakert a Prohászkában

Kertészkedéssel indult a hét a Prohászka Óvodában. Lina, Blanka, Márk és Benedek salátát, metélőhagymát és spenótot, eper palántát és fűszernövényeket ültettek a szépen előkészített ágyásokba.

Kárpát Zsolt 2022.09.30.

Óvodásoknak rendeztek atlétikai napot

Tíz győri óvoda vett részt azon a közösségépítő sportos játéksorozat harmadik állomásán, amelyet péntek délelőtt az Olimpiai Sportparkban tartottak meg. A gyerekek mini háromtusában mérhették össze tudásukat. A rendezvény célja egyben az érzékenyítés is mondta el a Győr + Médiának Kertész Tamás, az Emberség DSE elnöke.

J. Kovács Andrea 2021.11.12.

Márton-nap a Prohászka óvodában

Hangulatos családi programmal emlékeztek Szent Márton püspökre a Prohászka Óvodában kicsik és nagyok.

Hirdetés