Milliós meglepetés: Fásy Ádám győri óvodának adományozott

Földvári Gabriella Fotó: Ács Tamás
2023.04.04. 13:30

Kisautóknak, Barbie babáknak, plüssállatkáknak, társasoknak és még sok más vadonatúj játéknak örülhetnek az Erzsébet Ligeti Óvoda Vuk Tagóvodájának kisgyermekei, akik Fásy Ádámtól vehették át az ajándékokat kedden.

Fásy Ádám, a Magyarok Világszépe Szépségverseny szervezet vezetője több mint 1 millió forint értékben játékokat adományozott a győri óvodásoknak kedden. Mint ismert, Fásy Ádám hozta el Győrbe a nagy sikerű Munkácsy-kiállítást, majd tavaly a Magyarok Világszépe versenyt is.

„Győr nagy szeretettel átölelte a versenyünket, a győriek megtöltötték a teret, köszönet érte, hogy segítették a rendezvényüket. Mivel a gyerekek számomra szentek, és a mi családunk 30 éve elhatározta azt, hogy segíti a gyerekeket, ezért az adományunkat oda adjuk, ahol rászorulnak, akiknek örömöt és boldogságot tudunk hinteni a játékokon keresztül” – mondta az adományozó.

„Ez az ajándék fantasztikus dolog, hiszen Ádám elmondta, hogy ő mélyszegénységből jött, gyermekkorában nem voltak játékai, és ezért ez a gesztus, amit gyakorol. Adományozni azért is fontos, hogy segítsünk, és azért is, hogy példát mutassunk” – emelte ki dr. Dézsi Csaba András az adományátadón.

„A Vuk tagóvodát korábban felújítottuk, de nemcsak a falak és a bútorok vannak rendben, hanem az is látszik, hogy az itt dolgozó szakemberek nagy empátiával végzik a munkájukat, hogy a gyerekek kiváló fejlesztő környezetben vannak” – hangsúlyozta a polgármester utalva arra a színes tavaszi műsorra, amellyel a gyerekek megköszönték a játékokat.

Az ajándékokat Perger Patrícia tavalyi győztes győri szépségkirálynő is segített átadni Fásy Ádámmal és dr. Dézsi Csaba Andrással együtt.

Galéria: Ács Tamás

TV-s szerkesztő: Németh Boglárka

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #adomány | #Fásy Ádám | #Győr | #óvodák |