Címke: országos bajnokság
Hirdetés
Pécskai István 2023.11.02.

Jakabos Zsuzsanna húsz év után is a csúcson idehaza

Jakabos Zsuzsanna szenzációs. Az egyik legismertebb és legnépszerűbb győri sportoló 20 (!) évvel pályafutása első rövid pályás ob-aranyérme után ismét a dobogó tetejére állhatott az országos bajnokságon.

Győr+ 2023.07.12.

Történelmi győri siker az evezősök országos bajnokságán

A hétvégén rendezték az evezősök Országos Bajnokságát a szegedi Maty-éren. A Győri Atlétikai Club 120 fővel és 58 versenyhajóval utazott a versenyre. Az edzőkön, versenyzőkön komoly teher volt, hiszen eddig zsinórban kilencszer lett a klub az év evezős csapata.

Pécskai István 2023.05.03.

Az ob-remeklés után már a világbajnokságra készülnek a győri úszók

A városházán köszöntötte Radnóti Ákos alpolgármester a Győri Úszó Sportegyesület (GYÚSE) versenyzőit, akik fantasztikusan teljesítettek a kaposvári országos bajnokságon. 5 arany-, 6 ezüst- és 4 bronzérmet szereztek a GYÚSE úszói, akik legjobb vidéki egyesületként összesítésben a második helyet szerezték meg.

Petrov Iván 2023.04.24.

Megszületett a Győri Úszó SE 122. felnőtt bajnoki címe

Kiemelkedően szerepeltek az olimpiai kvalifikációs Úszó Országos Bajnokságon a győri versenyzők, hamarosan három úszónak szurkolhatunk majd Japánban a vizes világbajnokságon. Sebestyén Dalma, Jakabos Zsuzsanna és Szabó Szebasztián is bekerült a csapatba.

Petrov Iván 2023.04.22.

Tizenkét éremnél jár a Győri Úszó Sportegyesület

Szabó Szebasztián újabb egyéni aranyérmet szerzett, 50 pillangón a világ idei harmadik legjobb idejével, 3 századmásodpercre az országos csúcstól. Jakabos Zsuzsanna bronzérmes 400 vegyesen, de bajnok lett a női 4x100 méteres gyorsváltó, és ezüstérmesek a férfiak 4x100 méteres gyorsváltón.

Szerző és fotó: Petrov Iván 2023.04.21.

Hihetetlen győri teljesítmények az Úszó Országos Bajnokságon

Két arany-, négy ezüst- és két bronzérem a Győri Úszó SE eddigi termése két nap után az Úszó Országos Bajnokságon. A második nap legjobb eredményét Szabó Szebasztián szállította, 21,82 másodperces időeredményével Milák Kristóf előtt nyerte az 50 méteres férfi gyorsúszás fináléját. Ez egyúttal az aktuális világranglista negyedik helyére katapultálta a győri sprintert, aki ismét olimpiai “A” szintidőn belül teljesített.

Petrov Iván 2023.03.06.

Újabb győri érmek az Országos Bajnokságról

Március 3-5. között rendezték meg a IX. Medencés Hosszútávúszó Országos Bajnokságot Veszprémben. Természetesen a Győri Úszó SE hosszútávos különítménye is rajthoz állt ezen a megmérettetésen.

Pécskai István 2022.12.16.

Sznúkerben Erik az ász

Fantasztikus formában van Nagy Erik. A 17 esztendős győri sznúkeres mindössze három és fél évvel ezelőtt ismerkedett meg a sportággal, mégis elmondhatja magáról, hogy a legjobbak közé tartozik idehaza. Ezt igazolja a legutóbb elért bravúros szereplése is az országos bajnokságon, amelyen második lett.

Hirdetés