Címke: önkéntes tűzoltóság
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.10.15.

Szintet léptek a győrszentiváni tűzoltók

A Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület négyéves kemény munkájának köszönhetően a hagyományőrző feladatokon túl már riasztható, és a tűzesetek elhárításban is részt vehet. Az önkéntes tűzoltók gépjárműfecskendőjét vasárnap délelőtt Hardi Titusz pannonhalmi bencés szerzetes szentelte meg.

Ficsór Dávid 2023.03.04.

Börcs büszke díjnyertes tűzoltóira

Ahogy arról korábban a Győr+ Média is beszámolt, a Börcsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület kapta a 2022-es „Év önkéntes tűzoltó egyesülete” címet.

Győr+ | Fotő: Győrszemerei Tűzoltó Egyesület 2022.11.13.

Sikeresen vizsgáztak a tűzoltók

Befejeződött a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság és Győrszemere Község Tűzoltó Egyesület közös szervezésében indult tűzoltóképzés.

Győr+ 2022.09.15.

A nagycenki önkéntesek ismét bizonyították felkészültségüket

A hivatásos tűzoltó-parancsnokságok évente minősítő vizsgagyakorlatot szerveznek az önállóan beavatkozó önkéntes tűzoltó egyesületek szaktevékenységet végző tagjai részére szakmai felkészültségük ellenőrzése céljából. Az ÖTE-k szakmai irányítása és felügyelete a tűzoltási és műszaki mentési tevékenységre, az ehhez szükséges eszközök, személyi feltételek biztosítottságára terjed ki.

HAK 2021.12.08.

Szóljanak a tűzoltóknak a betegek, szívesen segítenek!

A Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai ismét bebizonyították, hogy amit végeznek, az igazi hivatás, csak szívvel és lélekkel lehet végezni. A mindennapi helytállás és a rengeteg jótékonykodás mellett most összefogtak a győrszentiváni Covid-betegekért.

Győr+ 2021.09.13.

Önkéntes tűzoltók versenyeztek Sáráspusztán

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség szeptember 11-én, szombaton már hetedik alkalommal szervezte meg a megyei gyermek-, ifjúsági- és felnőtt önkéntes tűzoltóversenyt a sáráspusztai kiképző bázison.

Hirdetés