Hirdetés
Címke: nyelvtanulás
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.09.28.

Rekordszámú résztvevő a Nyelvek Európai Napján

A Europe Direct Győr-Moson-Sopron, a Hatos és Társa Nyelviskola, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata idén is megszervezte a Nyelvek Európai Napját. Az egész napos esemény és vetélkedő témája idén a Vasút Európai Évéhez kapcsolódott: „Biztonságos és fenntartható vasút / közlekedés, ami összeköt”.

JKA 2021.09.11.

Véget ért az ingyenes nyelvi felzárkóztató

Hatos és Társa Nyelviskola Győr Megyei Jogú Város önkormányzatának támogatásával több száz tanulónak biztosított angol és német nyelvű, ingyenes felzárkóztató kurzusokat a nyár folyamán.

Sándor Szigeti 2021.09.10.

Nyelvtanulás Hete – hatékony és színes programokkal!

Szeptember 13. és 17. között a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) tagiskolái idegennyelvi kávéházzal, teadélutánnal, próbanyelvvizsgákkal, nyelvi audittal, játékokkal és számtalan izgalmas offline, illetve online programokkal várják a nyelvtanulókat Budapesten, Baján, Cegléden, Egerben, Győrben, és Szolnokon. A Nyelvtanulás Hete rendezvényein ingyenes a részvétel.

Kárpát Zsolt 2021.08.27.

Az ország egyik legjobb nyelviskolája

Már 15 éve eredményes a Hatos Nyelviskola és a Euroexam Nyelvvizsgaközpont együttműködése, amit szerda ünnepeltek meg a partnerek, az iskolaigazgatók és a pedagógusok.

Németh Boglárka 2021.08.24.

Módszertani Napok nyelvtanároknak

Hétfőn kezdődött és egészen szerdáig tart a Hatos Nyelviskola, a Szakképzési Centrum és a Europe Direct megyei Tájékoztató Központjának közös rendezvénye, a Módszertani Napok. Ez az ötödik alkalom, hogy a nyelvtanárok egy ingyenes, többnapos képzésen vehetnek részt, ahol országszerte ismert szaktekintélyek segítenek a tapasztalatok bővítésében és azok megosztásában.

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.06.

Tarts velünk a nyáron!

Tarts velünk a nyáron, ezzel a mottóval hirdette meg nyári, felzárkóztató programját a Hatos és Társa Nyelviskola, a győri önkormányzattal együttműködésben. A nyelviskola tapasztalatai alapján, a járvány idején a diákok egy része lemaradt a nyelvtanulásban, ezt pótolják most, a nyári szünidőben, intenzív nyelvi kurzusok segítségével. Az 5-12. évfolyamosokat szólították meg a kezdeményezéssel, akik a szervezők jóvoltából, teljesen ingyen vehetnek részt a programban.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat