Címke: négyszemközt a nőgyógyásszal
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.08.13.

A változókor és a hólyaghurut: ne szégyellje, forduljon bátran orvosához!

A változókor velejáróival korábban már foglalkoztunk, ám egyre több kérdést kapunk a klimax idején gyakran jelentkező hólyaghuruttal kapcsolatban, így megkértük állandó szakértőnket, dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvost, hogy ezt a témát alaposabban is járjuk körbe.

Havassy Anna Katalin 2023.07.17.

Nyáron talán még fontosabb: figyeljünk az intim higiéniára!

Rengeteg kérdést kapunk a nyári intim higiénia témakörben, ezért dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvossal felelevenítjük a legfontosabb tudnivalókat, illetve részletesen kitérünk arra, nyáron mire érdemes fokozottan figyelni.

Havassy Anna Katalin 2023.06.18.

„Tudni kell nemet mondani a kamaszoknak!”

Itt a nyár, sokaknak az önfeledt szabadság évszaka. Így nagyon is aktuális, hogy foglalkozzunk a fiatal lányokat érintő nőgyógyászati témákkal, amely természetesen a szülőket is érinti. Dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász nem csak orvos és nő, hanem kétgyermekes édesanya is, így bőven van rálátása a kérdéskörre.

Havassy Anna Katalin 2023.03.25.

A HPV-szűréssel is sokat tehetünk egészségünkért

A HPV témakörben született tájékoztató cikkeink zárásaként a HPV-szűrésről esik szó. Ezzel a lehetőséggel tovább bővült azon vizsgálatok sora, amelyekkel rengeteget tehetünk az egészségünkért és eredményesebben harcolhatunk a méhnyakrák ellen.

Havassy Anna Katalin 2023.01.28.

HPV: a legfontosabb információk, amit mindenkinek jó tudnia

Egyre nagyobb figyelmet kap a HPV, azaz a humán papillomavírus, amely nem meglepő, hiszen a méhnyakrák egyik okozójaként tartják számon. Fontos, hogy a tényekről és a részletekről is beszéljünk, amelyben segítségünkre dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvos, állandó szakértőnk volt.

Havassy Anna Katalin 2022.12.17.

Ne szégyellje kellemetlen tüneteit, keresse fel orvosát!

A méhnyakrákszűrés témakörében tovább haladva most egy a nők életében gyakran előforduló problémáról, a méhszájsebről beszélgetünk állandó szakértőnkkel, dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvossal.

Havassy Anna Katalin 2022.11.26.

Életet menthet a rendszeres méhnyakrákszűrés!

Egy éve már, hogy a Négyszemközt a nőgyógyásszal rovatunkban fontos, a nőket leginkább érintő témákat dolgozunk fel állandó szakértőnkkel, dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvossal. Most a méhnyakrák témakörébe kezdünk bele, amely roppant fontos és meglehetősen összetett. Tartsanak velünk, mert ezeket az információkat mindenkinek tudnia érdemes!

Hirdetés