Címke: NB II
Hirdetés
Pulai Sarolta - Szigeti Sándor 2023.09.24.

Nem bírt egymással az ETO és a Haladás

A labdarúgó NB II nyolcadik fordulójában a listavezető ETO a 13. Haladást fogadta. Az aktuális helyezéstől függetlenül igazi nyugat-magyarországi presztízsmeccsre készült az ETO Park.

Győr+ 2023.08.19.

Továbbra sem tud győzni a Gyirmót

Hazai pályán fogadta a Gyirmót FC Győr a vármegyei rivális Credobus Mosonmagyaróvár csapatát. A sárga-kékeknek ezen a mérkőzésen sem sikerült megszerezni a szezon első győzelmét, csupán döntetlent értek el a jelenlegi sereghajtóval szemben.

Győr+ 2023.08.19.

Elvesztette veretlenségét az ETO FC Győr

Az 5. fordulóban a listavezető ETO FC Győr a Nyíregyháza vendége volt, s az eddigi remek eredmények után a szurkolók joggal vártak újabb győzelmet. A Spartacus azonban megállította a zöld-fehérek menetelését.

Pécskai István 2023.08.13.

Továbbra is nyeretlen a Gyirmót az NB II-ben

A Budafok ellen az első győzelmére hajtott a 2023–24-es szezonban a Gyirmót az NB II-ben. A győri focicsapat hazai pályán, 726 néző előtt fogadta a budafokiakat, és küzdelmes meccset vívott, amely végül 1-1-re végződött.

Pécskai István 2023.07.27.

Az ETO legyőzésével rajtolna az élmezőnybe vágyó Gyirmót

A Gyirmót FC hagyományosan élcsapatnak számít az NB II-ben. A kék-sárga fociklub célja a 2023–24-es idényben is, hogy ott legyen a legjobbak közt, s eséllyel pályázzon a feljutásra. Az együttes hazai pályán fogadja a városi rivális ETO-t az első fordulóban, s igyekszik győzelemmel megörvendeztetni a szurkolóit.

Pécskai István 2023.07.26.

Világi Oszkár: Az a cél, hogy elsők legyünk

Másfél évvel ezelőtt lett Világi Oszkár az NB II-ben szereplő ETO FC tulajdonosa. A szlovák élvonalbeli DAC első embere Dunaszerdahelyen sikeres élvonalbeli csapatot épített, amely a nemzetközi porondon is rendre szerepelhet. Az üzletember azért dolgozik, hogy mindez Győrben is sikerüljön neki. Az ETO helyzetéről a 2023–24-es idény kezdete előtt beszélt Világi Oszkár a Győr+ Médiának.

Hirdetés