Megint nem tudott győzni az ETO FC Győr

MTI Fotó: MekliZ Fotó
2024.03.11. 22:04

A Budapest Honvéd egygólos győzelmet aratott a második helyen álló ETO FC Győr vendégeként a labdarúgó NB II 24. fordulójának hétfői zárómérkőzésén.

A tavaly még élvonalbeli, de a másodosztályban is a bennmaradásért küzdő kispestiek, akik ősszel is felülmúlták az ETO-t, az 59. percben emberelőnybe kerültek és büntetőhöz jutottak, amikor Szujó Attila rossz labdaátvétele után szabálytalankodott a gólhelyzetben kitörő Kerezsi Zalánnal szemben. Holman Dávid ugyan kihagyta a tizenegyest, azonban a létszámfölényt néhány perccel később Keresztes Noel góljával kihasználták a fővárosiak.

Az ETO számos helyzetet kidolgozott, 10 szögletett rúgott, de nem sikerült gólt szerezniük és kiegyenlíteniük, így nagy lehetőséget szalasztottak el a feljutást jelentő első két helyért zajló küzdelemben, ugyanis vasárnap kikapott az éllovas Nyíregyháza Spartacus, a harmadik Vasas FC pedig döntetlent játszott. A Győr vereségével a nyírségiek előnye kilenc pont maradt, az angyalföldieket pedig csak több győzelmükkel előzik meg a zöld-fehérek.

Sikerével a Honvéd négy pontra eltávolodott a kiesőzónától.

Galéria: MekliZ Fotó

TV-s szerkesztő: Pulai Sarolta

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #híradó | #labdarúgás | #NB II |