Gyirmótról igazolhat focistát a Honvéd

HAK Fotó: Gyirmót FC Facebook
2024.04.19. 13:16

Az NB1.hu információ szerint a Gyirmót FC Győr egyik meghatározó játékosa, a volt U20-as válogatott Medgyes Zoltán a nyáron a Honvéd labdarúgója lehet. Nem lenne meglepő, hiszen a kispestieket a korábbi gyirmóti edző, Csertői Aurél irányítja.

A labdarúgással foglalkozó portál szerint a 28 esztendős támadó majd a következő szezontól teheti át a székhelyét a fővárosba. Medgyes a Gyirmót színeiben ebben az idényben nyolc gólt szerzett. A futballistát jól ismeri a kispesti gárda vezetőedzője, Csertői Aurél, mivel korábban Gyirmóton már dolgozott vele.

Medgyes Zoltán élvonalbeli rutinnal is rendelkezik: az NB I-ben eddig 78 összecsapáson jutott szóhoz, de a gólszerzés nem jött össze a fellépésein. A Transfermarkt szerint Medgyes kontraktusa a mostani szezon végén lejár a gyirmóti együttesnél. Ha ez az információ helytálló, akkor a fővárosiaknak nem kell átigazolási díjat fizetniük.

Medgyes korábban több utánpótlás-válogatottban kapott bizonyítási lehetőséget: az U20-as magyar nemzeti együttesben háromszor szerepelt, ezt megelőzően U17-es, U18-as és U19-es válogatott is volt.

Az átigazolás egyelőre még csak sajtóhír, de az tény: Medgyes Zoltán a gyirmótiak meghatározó játékosa. Elvesztése esetén mindenképp gondoskodniuk kell majd a sárga-kékeknek a pótlásáról.

Forrás: nb1.hu
Fotó: Gyirmót FC Facebook

Kapcsolódó témák: #átigazolás | #Gyirmót FC | #labdarúgás | #NB II |