A Gyirmót a PMFC-t fogadja, Tiszakécskén az ETO

Fodor László Fotó: Mekliz Fotó
2024.03.01. 14:15

A 23. forduló mérkőzéseivel folytatódik a Merkantil Bank Liga. A két győri alakulat közül a Gyirmót FC hazai pályán lép pályára, az ETO idegenbe utazik.

A Gyirmót FC az Alcufer stadionban lép pályára, a vasárnap 14 órakor kezdődő mérkőzésen a PMFC gárdáját fogadja. A gyirmótiak az utóbbi öt fordulóban veretlenek maradtak, három döntetlen mellett két győzelmet is behúzott a csapat. A Pécs jelenleg a tizenharmadik helyet foglalja el a tabellán, az eddig lejátszott huszonkét mérkőzésből mindössze hatszor hagyta el győztesen a pályát.

A vesztes bajnoki rangadó után az ETO FC feltétlenül javítana. A zöld-fehérek vasárnap 17 órakor a kiesőhelyen tanyázó Tiszakécske otthonába látogatnak. A másodosztályú pontvadászatban ugyan továbbra is második az ETO, de előnye egy pontra olvadt a Vasassal szemben, így csakis a győzelem lehet a cél az új tréner, Kuznyecov Szergej alakulatának. A három pont megszerzése létfontosságú a győriek számára, hiszen a cél továbbra is a feljutást jelentő első két hely valamelyikének a megszerzése.

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #Gyirmót FC | #labdarúgás | #NB II |