Címke: megemlékezés
Hirdetés
Földvári Gabriella 2022.05.17.

Búcsú Lakatos Gy. Lászlótól

Lakatos Gy. László mély hatást gyakorolt a városra, Győr művészeti életére, munkássága meghatározó jelentőségű volt. Amikor az alkotó már nincs közöttünk, műveiben él tovább, így emlékezünk Laktos Gy. Lászlóra is.

MTI 2022.05.10.

Elhunyt a népszerű karikaturista

Életének 58. évében elhunyt Szmodis Imre karikaturista, a Füles állandó munkatársa - közölte a rejtvénymagazin hétfőn a Facebook-oldalán.

Kárpát Zsolt 2022.05.09.

Győrből indult tovább a toborzó futás

Május 6-án indult Budapestről és május 20-ig tart a Toborzó emlékfutás, amely összesen 219 települést érint. A váltót 24 hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katona alkotja, akik több mint 1800 kilométert tesznek meg a két hét alatt. A váltócsapat vasárnap Ménfőcsanakra érkezett, majd hétfőn délelőtt Öttevény irányába folytatódott a futás.

Havassy Anna Katalin 2022.05.03.

Cipőt nem lehet elfelejteni…

Ezt pedig nem csak a születésnapjain érezzük így, amelyet már majdnem 10 éve a mennybéli zenésztársaival ünnepel. Bódi László Cipő, a Republic zenekar frontembere még mindig csak 57 éves lenne. A dalokban és a szívünkben él tovább.

Havassy Anna Katalin 2022.05.03.

Örökre megpihent a slágergyáros

Elhunyt Bradányi Iván többszörös EMeRTon-díjas magyar dalszövegíró, műfordító, író, május 1-jén, 92 éve korában. Egy mondat, egy rideg tényközlés. A szép kort megélt szerző viszont ennél sokkal, de sokkal több adott a magyar közönségnek… Rá emlékezünk.

Győr+ 2022.04.23.

Győrben is megemlékeznek Markó Ivánról

A Győri Balett alapító igazgatója Markó Iván 75 éves korában, csütörtökön hunyt el. Temetése április 25-én hétfőn lesz Budapesten lesz. A győri társulat tagjai a színház előtt emlékeznek meg a páratlan tudású művészről.

J. K. A. 2022.04.13.

A győri bombázás áldozataira emlékeztek

Az 1944-es vagongyári bombázások áldozataira emlékeztek Révfaluban. Április 13-án nemcsak az angolszász gépekből lehulló bombák gyilkoltak. Győr már akkor is ipari város volt, sőt a vagongyárban német Messerchmitt vadászrepülőgépek készültek, így várható volt a légitámadás.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat