Címke: Magyar Kormány
Hirdetés
MTI 2024.03.23.

Koncz Zsófia: közös ügyünk a zöldenergia

"Közös ügyünk" a zöldenergia, ezért erről egy április 15-ig kitölthető online kérdőíven keresztül "kérdezzük meg az embereket" - mondta az Energiaügyi Minisztérium (EM) parlamenti államtitkára szombaton a Facebook-oldalára feltöltött videójában.

MTI 2023.12.09.

Kétéves a családtámogatási kalkulátor

Már csaknem félmillió esetben vették igénybe a családtámogatási kalkulátort, amely két éve indult azért, hogy segítsen eligazodni a különböző családtámogatási lehetőségek között - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton a Facebook-oldalán.

MTI 2023.11.12.

Már több mint háromszázezren regisztráltak a Gondosóra programra

Eddig már több mint háromszázezren regisztráltak a Gondosóra programra; aki november 16-ig regisztrál, annak az eszköz még karácsony előtt megérkezik - hangsúlyozta a miniszterelnök főtanácsadója Nyitrai Zsolt a Facebook-oldalán vasárnap közzétett videóban.

Győr+ 2023.11.10.

Orbán Viktor: A migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár

Magyarország miniszterelnöke péntek reggel a Kossuth Rádió reggeli műsorának vendége volt, ahol számos fontos és autális kérdésre kitértek. A miniszterlnök elmondta: „Én hajlíthatlan vagyok a migráció ügyében!” Részletek a cikkben!

MTI 2023.10.31.

A nemzeti konzultáció egy megerősítő eszköz a kormány kezében

A nemzeti konzultáció egy megerősítő eszköz a kormány nevében, mert amikor több százezer ember kiáll egy vélemény mellett, az igen is számít a tárgyalóasztaloknál - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

MTI 2023.10.06.

Kihirdette a kormány a kiegészítő nyugdíjemelésről szóló rendeletet

Jó hír a nyugdíjasoknak: a korábbi bejelentéseknek megfelelően a kormány kihirdette a kiegészítő nyugdíjemelésről szóló rendeletet - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkára a kabinet Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban.

MTI 2023.09.16.

Gulyás Gergely: gyökeres változások lesznek a pedagógusbérekben

A Miniszterelnökséget vezető miniszter bízik abban, hogy a következő másfél-két évben gyökeres változások lesznek a pedagógusbérekben, Gulyás Gergely erről a Mathias Corvinus Collegium (MCC) szekszárdi tanévindító és épületbemutató ünnepségén beszélt pénteken.

Hirdetés