Címke: kreativitás
Hirdetés
Pécskai István 2023.11.03.

Tök jó nap volt a Generációk Művelődési Házában

Az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep, a Halloween apropóján tartottak ,,tök" tematikus napot a győri Generációk Művelődési Házában. Az intézményben több száz gyermek próbálhatta ki a speciális játszóteret, ahol különböző ügyességi feladatokat végezhettek el.

Szöveg és fotó: J. Kovács Andrea 2023.07.07.

Patchwork kiállítás a Marcal Étteremben

A Galagonya tanoda tegnapi kiállításmegnyitóján módosítottam a régi találós kérdést. Folt hátán folt, tű benne volt, mi az? A válasz természetesen: a patchwork. A foltvarrás különböző változataiban készített változatos képekben és használati tárgyakban annyi a közös, hogy mindegyik míves és szemet gyönyörködtető.

Győr+ 2023.06.30.

Pink és Szóda: A kreativitás kortalan!

Kreativitás - egy szó, mellyel nagyon gyakran találkozunk mostanában. De vajon mit takar, mire jó? Az biztos, hogy annál több lehetőséget lát meg az életben egy gyermek, minél többet alkot. Ez a képesség pedig, a lehetőségek felismerése, átlátása és a szabad, de „okos” választás az életrevalósághoz nagyban hozzájárul.

Győr+ 2023.02.16.

A hallgatók, oktatók készségeit fejleszti a Széchenyi-egyetem programja

A design thinking a tervezői gondolkodás átültetése különböző – üzleti, gazdasági, szervezeti, társadalmi – területekre, ahol a kreativitás és a problémamegoldó készség kerül előtérbe. A győri Széchenyi István Egyetem háromnapos Design Thinking Bootcamp elnevezésű rendezvényén oktatók és hallgatók bővítették ismereteiket és sajátították el a módszertan elemeit.

Ficsór Dávid 2021.10.28.

Kreatív osztályok jelentkezését várják a karácsonyi pályázatra

A Somogyi Elektronic Kft. idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal szervezi meg „Meghitt iskolai karácsony” elnevezésű kreatív pályázatát. Az idén 40 esztendős cég a győri általános iskolák aktív bevonásával szeretne különleges, meghitt karácsonyi hangulatot varázsolni az intézményekbe.

Győr+ 2021.10.25.

Ügyességi játékok az Arrabona EGTC versenyén

Az Arrabona EGTC versenysorozatot szervez a középiskolás korosztály számára, ami során a sport, a kultúra és a kreatív gazdaság területén is összemérhetik tudásukat, ügyességüket és kreativitásukat a fiatalok.

Hirdetés