ÚJRANÉZVE – Alkotói Pályázatot hirdetünk!

Győr+
2023.05.26. 10:00

Légy kreatív és nyerj! A Generációk Művelődési Háza és a Győr+ Média Zrt. alkotói pályázatot hirdet „ÚJRANÉZVE” címmel. Hogy mi az alkotói feladat?

Az újrahasznosítás jegyében jelenítsd meg Győr város három, kiemelt helyszíne valamelyikének egy ikonikus részletét! A pályamunkád elkészítése során figyelj arra, hogy a megjelenített részlet felismerhetően köthető legyen az általad választott helyhez, illetve tartalmazzon legalább egy olyan elemet, ami a környezetedben található hulladék (papír, fa, fém, textil, műanyag stb.) kreatív újrahasznosításával készült.

Milyen ikonikus részletekre gondoltunk? Például az épületek szép kapujára, tornyára, ablakaira, lépcsőházi részleteire, vagy az ott található szoborra… bármilyen részletre, amit Te különlegesnek tartasz ezekben a helyekben.

A három választható hely:
1. Városháza
2. Generációk Művelődési Háza
3. Eötvös park

A pályamunka technikája szabadon választható, lehet montázs, kollázs, kisplasztika, makett, stb. Az elkészült művedet több szemszögből fotózd le és a képeket juttasd el – neved és telefonszámod megadásával együtt – a [email protected] e-mail címre 2023. július 31-ig!

A beküldött pályamunkák közül szakmai zsűri és a szervezők fogják kiválasztani a 3 legjobb alkotást, melyek tulajdonosai pénznyereményben részesülnek:
1. díj: 30.000,- Ft
2. díj: 20.000,- Ft
3. díj: 10.000,- Ft

Érdemes tehát készülni! A felhívásra bármilyen korosztály jelentkezhet, akár egyénileg, akár csoportosan. A részletes játékszabályzatot ide kattintva olvashatod!

A Győr+ Média Zrt. 2023. augusztus 10-én 10 órakor a gyorplusz.hu weboldalon és a Győr+ Média Facebook-oldalán közzéteszi az első három helyezett nevét és a nyertes pályázatok fotóját.

A díjak átadására és a nyertes pályamunkák kiállítására a Generációk Házának hivatalos Háznyitogató programján, 2023 szeptemberében kerül sor.

A pályázat Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Generációk Zöld Belvárosa című, TOP-6.3.2-16 GY1-2019-00002 azonosítószámú projektje keretében valósul meg.

Kapcsolódó témák: #kreativitás | #pályázat |