Címke: könyvszalon
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.11.24.

Pink és Szóda: A könyvek, melyek kincset rejtenek!

Régóta kacérkodtak egy kiadvány megjelenésével az álmuk pedig teljesült. Köteteik alig néhány hete jöttek ki a nyomdából, máris nagy népszerűségnek örvendenek. Cserháti Tamara és Görcs Annamária ezer szállal kötődik Győrhöz, így örömmel fogadták el meghívásunkat a Pink és Szódába.

P. Csapucha Adrienn 2023.11.24.

Alkotó szépségek, varázslatos könyvek

Óriási sikert aratott a 22. Győri Könyvszalon, ahol győri, illetve győri kötődésű tehetségek is bemutatkoztak. Közülük két csinos hölgyet invitáltunk meg a Pink és Szóda 14 adásába. Premier pénteken 19:25-től a Győr+ Média felületein.

Győr+ 2023.11.12.

Elbúcsúzott az ismét szenzációs Győri Könyvszalon

Az élet már csak ilyen: minden jónak vége szakad egyszer. Így van az a 22. Győri Könyvszalonnal is, amely pénteken, szombaton és vasárnap is várta a könyvek szerelmeseit, az írókat, az olvasókat és minden érdeklődőt. Jövőre reméljük újra találkozunk!

Farkas Mónika 2023.11.12.

Záróra a Monában

Mindig teltházat vonz, nem véletlenül, hiszen hosszú évek óta a Győri Könyvszalon egyik kiemelt eseménye a kortárs drámaíró verseny. A Dráma a szalonban című komoly, ugyanakkor szórakoztató megmérettetés tavaly az energiaválság miatt ugyan elmaradt, idén azonban folytatva a 2021-es szabályokat, sőt, némileg újraformálódva várta a műfaj szerelmeseit szombat este a Nagyszínházba.

Győr+ 2023.11.11.

Nagy találkozások, értékes témák a könyvszalon szombati napján

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér szervezésében, Győr Megyei Jogú Város főtámogatásában megvalósuló Győri Könyvszalon 2023-ban már 22. alkalommal jelenti az ország egyik legnagyobb irodalmi jellegű rendezvényét. Idén ismét a Győri Nemzeti Színház épülete ad fő helyszínként otthont az irodalmi, zenei és színházi programoknak, de jócskán voltak események pénteken és szombaton a Kisfaludy Károly Könyvtár második emeleti rendezvénytermében és a harmadik emeleti Muzeális gyűjteményében is.

Győr+ 2023.11.11.

Folytatódik a könyvek győri ünnepe

A pénteki remekül sikerült nyitónap után szombaton folytatódik a 22. Győri Könyvszalon, amely november 11-én is színvonalas, érdekes és tartalmas programokkal várja az érdeklődőket és persze sok-sok könyvvel.

Szigeti Sándor 2023.11.10.

Olvasni jó!

Temetni az olvasást? Lehet persze, de felesleges. Az idő túllép a károgókon, és pontosan úgy, mint egy jó könyvben, lapoz egyet, és új fejezet nyit.

Földvári Gabriella 2023.11.06.

22. alkalommal lesz könyvfesztivál Győrben

A Győri Könyvszalon idén hat helyszínen, mintegy 120 programmal várja az irodalom, a kultúra szerelmeseit november 10-12 között. A rendezvény részleteiről hétfőn tartottak sajtótájékoztatót a szervezők.

Fotó és szöveg: Nagy Roland 2023.11.03.

Gazdag kínálat a Győri Könyvszalonon

November 10-12. között huszonkettedik alkalommal rendezik meg a város egyik legnagyobb könyves eseményét a Győri Könyvszalont, amelynek a Nemzeti Színház és a Kisfaludy Károly Könyvtár ad otthont. A szokásos könyvvásár mellett ezúttal is gazdag programkínálattal készülnek a szervezők, így az olvasók pódiumbeszélgetéseken, dedikálásokon is találkozhatnak a szerzőkkel.

Hirdetés