Elbúcsúzott az ismét szenzációs Győri Könyvszalon

Győr+ Fotó: MekliZ Fotóstúdió
2023.11.12. 21:04

Az élet már csak ilyen: minden jónak vége szakad egyszer. Így van az a 22. Győri Könyvszalonnal is, amely pénteken, szombaton és vasárnap is várta a könyvek szerelmeseit, az írókat, az olvasókat és minden érdeklődőt. Jövőre reméljük újra találkozunk!

November 12-én, vasárnap a programok között szerepelt A Szépség és a Szörnyeteg című zenés mesejáték, bemutatkozott Cserháti Tamara Édes Közel-Kelet című könyve, és itt volt Borbás Marcsi is, akivel többek között konyháról, kertről, ételekről beszélgethettek az érdeklődők.

Jakupcsek Gabriella elhozta A napos B oldal című könyvét, valamint meghallgathattuk Földes László Hobo és Turczi István rendhagyó beszélgetését Miért szeretjük a magyar irodalmat? címmel. A napot Horgas Eszter fuvolaestje és Mező Misi koncertje zárta, s ezzel lezárult a 22. Győri Könyvszalon, amely rengeteg élményt, beszélgetést, információk tartogatott a látogatóknak.

A három napon keresztül tartó programot rengetegen látogatták meg, kortól és nemtől függetlenül. A könyvbemutatók teltházzal mentek, a szerzők örömmel dedikáltak, a Dráma a szalonban pedig most is hatalmas érdeklődés mellett zajlott. Rengeteg könyv talált gazdára, s nem csak az újdonságra voltak vevők a vásárlók.

A A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér szervezésében, Győr Megyei Jogú Város főtámogatásában megvalósuló 22. Győri Könyvszalon most elbúcsúzott, de reméljük jövőre ismét találkozunk!

Galéria: MekliZ Fotóstúdió

Korábbi cikkeink:
Kapcsolódó témák: #Győri Könyvszalon | #könyvszalon | #Kultúra |