Címke: kirándulás
Hirdetés
Mihályi Orsi 2023.06.01.

Győri Édes – Miért fontos a mozgás?

Molnár Sarolta rekreációs szakember mesél a mozgás fontosságáról, Győr környéki túra útvonalakról, praktikus öltözetről, és egyéb fogásokról is hallhatunk, amik jól jöhetnek egy amatőr túrázónak.

Győr+ 2023.05.14.

Moszkvicsosok találkoztak

A Magyar Moszkvics Klub, mely közel 60 tagot és 30 autót számlál minden évben két, vagy három alkalommal országos találkozót szervez. Ezeknek a találkozónak a célja Magyarország történelmi és földrajzi hírességeinek, különlegességeinek megismerése, meglátogatása.

Győr+ 2023.04.27.

Szezonális napijegyek a MÁV-Volán-csoportnál

Érdemes kihasználni a közösségi közlekedés adta lehetőségeket akár a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis régiójába utaznánk szárazföldön vagy vízen, akár a Bakony térségében kirándulnánk, illetve ha tóparti pihenésre vágyunk a Balaton mellett. Április 29-től újra elérhetőek a népszerű Dunakanyar és Bakony napijegyek, valamint a Balaton24 és Balaton72 jegyek is. A MÁV-Volán-csoport, illetve a Dunakanyar napijegy esetén a MAHART kijelölt járatain is érvényes szezonális díjtermékekkel könnyebben és kedvezőbb áron lehet utazni Magyarország közkedvelt kiránduló- és pihenőhelyeire.

Győr+ 2023.04.27.

Nyílt gyalogtúra a Vértesbe

A Győri Vasutas Természetjáró Egyesület kirándulásra hívja a kalandra vágyókat, április 29-én a Vértesbe.

Csollán Tamara 2023.02.19.

Túra a Szigetközbe, Sopronba és Győr körül

A Győri Vasutas Természetjáró Egyesület idén is kirándulni hív mindenkit, a nagyszülőket, a szülőket, a gyermekeket, az unokákat, családosokat és egyedülállókat egyaránt. Egész évre szóló meghívást kínálnak a természetbe: sportolásra, kikapcsolódásra, felüdülésre, társas együttlétre vagy éppen a természet szépségében, sokszínűségében való gyönyörködésre.

Földvári Gabriella 2023.02.10.

Szerető szívek padja

A hétvége alkalmas lesz a kirándulásra, így akár kilátogathatunk a gönyűi Duna-partra is, ahol a természet szépsége mellett egy meglepetés is várja az oda érkezőket.

Győr+ 2022.10.23.

Íme, ezek Magyarország legszebb vasútvonalai!

Az Európában máig egyik legsűrűbb magyar vasúthálózat napjainkban is kiváló lehetőséget kínál a természetet, városi és vidéki épített környezetünket élményszerű módon felfedezni vágyók számára.

Győr+ 2022.08.31.

Bakonyban kirándulna? Jobb, ha ezt tudja!

A gímszarvas párzásának időszakára 2022. szeptember 1. és október 15. között 16:00 órától 9:00 óráig erdőlátogatási korlátozást rendelt el a Veszprémi Erdőgazdaság Zrt.

Hirdetés