Hirdetés
Címke: kirándulás
Hirdetés
Győr+ 2022.08.08.

Manó ajtók a Püspökerdőben

A Püspökerdő tanösvényen izgalmas, új játék várja a családokat a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. és a Manó Ajtók Facebook csapata összefogásával.

Mireider Máté 2022.06.06.

Tatai Patara

Hétvégén a Tatára látogatók betekinthettek a korabeli (1597) török időkbe a Történelmi Fesztivál által.

Bajzát Zsuzsi 2022.04.12.

Nyakunkba vettük a nyúlcipőt

Hogy lesz egy gazdasági tantárgyat oktató pedagógusból zenész, majd utazó blogger? Bár utóbbi titulust kikérte magának ma reggeli vendégünk, Nyúl-cipő nevű közösségi oldala mégis így definiálható a legjobban.

Győr+ 2021.08.20.

A hosszú hétvégén számos izgalmas biciklis útvonalat lehet felfedezni vonattal

Az idei első hét hónapban 470 ezernél is több kerékpáros utas választotta a vasutat túrája megközelítéséhez vagy a hazajutáshoz. Az augusztus 20-ai, ünnepi hosszú hétvégén az eddiginél is több utazásra számít a vasúttársaság, ezért országszerte minden kerékpárszállításra alkalmas kocsi közlekedni fog az igények minél zökkenőmentesebb kiszolgálása érdekében. A Balatonhoz és a Velencei-tóhoz közlekedő vonatok kerékpárszállítási kapacitásait szinte teljesen kihasználják az utasok az elővételi adatok alapján, ezért érdemes hazánk többi, kikapcsolódást, kalandot biztosító kerékpárútjait megcélozni a hosszú hétvégén.

Tóth Vivien 2021.08.14.

Kullancs eltávolítása szakszerűen

Ma már szinte bárhol kerülhetünk kontaktba kullanccsal, az eltávolítása azonban sok embernek nehézséget okoz. Kirándulás után, de akár egy kerti munka végeztével is érdemes alaposan átvizsgálni a testünket és felkészültnek lenni, ha el kell távolítani bőrünkről élősködőt.

Szigethy Teodóra 2021.07.02.

Térképek a Püspökerdőbe vezető közlekedéshez

Részletes térképes segédletet készített az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság és a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. a Püspökerdő és az az melletti töltés közlekedéséről. Ebben megtalálható, hogy hova, milyen járművel lehet behajtani.

MTI 2021.05.27.

Látogatható a tatai Esterházy-kastély

Átadták Tatán a felújított Esterházy-kastélyt; a több évig tartó korhű rekonstrukció a Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. (NÖF) beruházásában összesen 2,4 milliárd forintból valósult meg a Nemzeti Kastélyprogram keretén belül - tájékoztatott Glázer Tamás, a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat