Túra a Szigetközbe, Sopronba és Győr körül

Győr+ Győri Vasutas Természetjáró Egyesület
2023.02.19. 17:02

A Győri Vasutas Természetjáró Egyesület idén is kirándulni hív mindenkit, a nagyszülőket, a szülőket, a gyermekeket, az unokákat, családosokat és egyedülállókat egyaránt. Egész évre szóló meghívást kínálnak a természetbe: sportolásra, kikapcsolódásra, felüdülésre, társas együttlétre vagy éppen a természet szépségében, sokszínűségében való gyönyörködésre.

Február 25-én Horváth Ferenc-emléktúrán vehetnek részt az érdeklődők a Szigetközben a Kisbajcs tanösvény–Szőgye–Nagybajcs–Kisbajcs–Bácsa útvonalon.

Ugyanezen a szombaton a soproni kilátókat is meglátogathatják a kirándulni vágyók. A soproni vasútállomástól a Dalos-hegyi kilátó, a Károlyházi kilátó, a Sörházdombi kilátó, majd Sopron belvárosa az úti cél, a táv 16 kilométer, a szintkülönbség 300 méter.

Február 26-án, vasárnap pedig a hagyományos téli, város körüli sétához lehet csatlakozni a Kisbácsa–Győrújfalu 12 km-es távon. Találkozó 9 órakor a Dunakapu téren.

Jelentkezni és a részletekről érdeklődni az [email protected] e-mail-címen vagy a +36-70/258-5098-as telefonszámon lehet.