Címke: kenyérfesztivál
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.09.17.

Egy jóízű fesztivál

Ínycsíklandó finomságokkal várta látogatóit a huszadik alkalommal megrendezett Kenyérfesztivál a Széchenyi téren. Szebbnél szebb kenyerek és péksütemények csábítottak kóstolásra és vásárlásra. A pékségeken kívül sok más kézműves kínálta portékáját, a lekvároktól és szörpöktől kezdve a tűzzománc ékszereken át a legkülönfélébb ajándéktárgyakig.

Kárpát Zsolt 2022.09.14.

Jubileumi kenyérfesztivál a Széchenyi téren

Szombaton rendezik meg a 20. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozót a Széchenyi Téren. 10 pékség, 17 kézműves és 7 népművészeti kiállító hozza el portékáit. A kulturális és zenei programok mellett a pékek többféle termékekkel szakmai versenyre is benevezhetnek.

Szigeti Sándor 2021.09.04.

Díjazták a kenyérfesztivál legjobbjait

Finomabbnál finomabb kenyereket és fantasztikus péksüteményeket kóstolhattak a győriek a XIX. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozón szombaton a Széchenyi téren. A szervezők versenyt is hirdettek. A Győr+Média évek óta az esemény kiemelt médiatámogatója.

Győr+ 2021.09.02.

Kenyérfesztivál lesz a Széchenyi téren

A Széchenyi téren tartják meg a XIX. Euroregionális Kenyérfesztivált és Kézműves Találkozót szombaton 9 és 15 óra között, amelyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozata rendez. Az esemény kiemelt médiatámogatója idén is a Győr+Média.

Földvári Gabriella 2021.08.31.

A kenyér ünnepe a Széchenyi téren

A Széchenyi téren tartják meg a XIX. Euroregionális Kenyérfesztivált és Kézműves Találkozót szombaton 9 és 15 óra között, melyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozata rendez.

Hirdetés