Címke: kedvezmény
Hirdetés
Győr+ 2024.02.16.

Hatalmas kedvezményt kapnak a győriek a negyedéves Volán-bérletekre

Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere számolt be arról, hogy a Volán Zrt. vezetőségével sikeres tárgyalásokat folytattak annak érdekében, hogy a győri állandó bejelentett lakcímmel rendelkező lakosok a negyedéves bérleteiket 50 %-os kedvezménnyel vásárolhassák meg.

Győr+ 2023.09.07.

A visszatérő csokos vevők használhatják ki az árcsökkenés előnyeit

Megváltozott a lakáspiac ebben az évben, elsősorban a visszafogott kereslet, a bővülő kínálat eredményeként - derül ki az ingatlan.com friss elemzéséből, amely azt vizsgálta, hogy az új helyzetben hogyan alakulnak az árak különböző országrészekben és mekkora eltérések vannak a lakóingatlan-típusok között.

Győr+ 2023.06.05.

Érdemes időben kiváltani az RQ klubkártyát

Az utolsó simításokat végzik a szakemberek a Rába Quelle Vízi Élménypark és Gyógyfürdő munkálatain, hogy június 17-én a nyitás napján minden tökéletes legyen.

Földvári Gabriella 2023.05.17.

Kedvezményes áron mehetnek a győriek a Vízi élményparkba

Szerdán kiderült, hogy mennyiért vehetjük igénybe a június 17-én nyíló új győri Vízi Élményparkot. Dr. Dézsi Csaba András polgármester és Kovacsics Imre, a SPA Hungary Holding Zrt. vezérigazgatója több részletet is elárult az egy hónap múlva esedékes nyitásról.

Győr+ 2023.05.02.

Utazzon kedvezményes jeggyel az atlétikai világbajnokságra

„VB2023” kedvezményes jegyet vezet be a MÁV-Volán-csoport Magyarország történetének legnagyobb sporteseményére, a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra. A fenntarthatóság és a vb sikeres lebonyolítása érdekében együttműködési megállapodást kötött az eseményt szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. és a MÁV-Volán-csoport.​

Hirdetés