Kedvezményes múzeumi belépő győrieknek

Győr+ Grafika: Rómer Múzeum
2024.07.10. 17:09

Július 9. és szeptember 30. között kedvezményes belépőt válthatnak a győri lakcímkártyával rendelkező személyek a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira.

A jelenleg látogatható 14 állandó és időszaki kiállítás minden korosztály számára kínál érdekességeket: az Esterházy-palotában tekinthető meg a 2024-es év kiemelt kiállítása 24-SZER A POKOLBAN címmel, mely Győr II. világháborús bombázásának eseményeiről és legendáiról számol be, de itt található a 20. század első feléből származó, pompás festészeti, szobrászati és grafikai anyag impozáns válogatása is, mely a Radnai-gyűjtemény kiemelt darabjaival a MODERN ÁRKÁDIA vidékére kalauzolja az érdeklődőket.

A római kor rejtelmeit a Várkazamata–Kőtár hűvösében fedezhetik fel, a BEST OF BILLUFESZT pedig csodás mesevilágba repít, ahogy a KOVÁCS MARGIT ÁLLANDÓ vKIÁLLÍTÁS is a kerámiák tükrén át – és a sor itt még nem ér véget.

Bővebben a további kiállításokról és kedvezményekről ITT és ITT!

Győri lakosoknak lakcímkártya felmutatása mellett vehető igénybe a kedvezmény. A kedvezményt tartózkodási (állandó) és ideiglenes lakcímmel rendelkező lakosok is igénybe vehetik.