Újra igényelhető a negyedéves bérlethez az igazolás

Szerző és fotó: Győr+ Média
2024.06.01. 18:32

A márciusi közgyűlés dr. Dézsi Csaba András polgármester javaslatára a buszközlekedésben nyújtott kedvezményekről döntött. Ennek értelmében a győri önkormányzat az állandó győri lakhellyel rendelkezők számára lehetőséget biztosít arra, hogy a havi bérlet árából 25 százalékos, míg a negyedéves bérlet árából 50 százalékos kedvezményt vegyenek igénybe a győriek.

A kedvezményt a győri önkormányzat adja a győri lakosoknak. A kedvezmény igénybevételéhez igazolásra van szükség, mely online is kérhető, valamint a Lakossági Kapcsolattartó Osztály irodájában.

A kedvezményes árú, III. negyedéves helyi buszbérlet vásárlásához szükséges hatósági igazolás kiállítását június 3-án kezdi meg az önkormányzat.

A hatósági igazolás személyesen a Lakossági Kapcsolattartó Osztályon (Győr, Szent István út 27.) és a Ménfőcsanaki, Győrszentiváni  és Gyirmóti Lakossági Információs Irodákban, valamint ügyfélkapun keresztül igényelhető 15 munkanapon keresztül.

Az elektronikus, ügyfélkapun keresztül történő ügyintézéshez kérik, hogy a gyor.hu honlapon szereplő kérelemnek megfelelően adják meg adataikat, és feltétlenül tüntessék fel, hogy általános (felnőtt) vagy tanuló-, esetleg nyugdíjasbérlethez kérik az igazolást.

Az e-mailen keresztül történő ügyintézés nem lehetséges!

Ügyfélfogadás:
Hétfő, kedd, szerda: 8.00–16.00
Csütörtök: 8.00–17.30
Péntek: 8.00–12.00
Mindennap 12 és 13 óra között az irodák zárva tartanak.

2024. június 7-én és június 10-én az irodákban technikai okok miatt szünetel az ügyfélfogadás, ezért a kérelmek benyújtásának utolsó határideje június 25.

Kapcsolódó témák: #bérletvásárlás | #Győr | #kedvezmény |