Címke: Kazinczy Ferenc Gimnázium
Hirdetés
Győr+ 2024.01.17.

„Munkás” év, sok eredménnyel

Sokat dolgoztak diákok és tanárok egyaránt a Kazinczy Ferenc Gimnáziumban 2023-ban, aminek meg is lett az eredménye - mondta el a Győr+ Médiának az intézmény igazgatója.

Szalai Réka 2024.01.17.

Beszélgess a polgármesterrel! – Inspiráló gondolatok a Kazinczyban

A győri Kazinczy Ferenc Gimnázium végzős diákjai ma reggel rendhagyó beszélgetésen vehettek részt, hiszen a város polgármestere, dr. Dézsi Csaba András látogatást tett az iskolában. Az interaktív előadáson a polgármester megosztotta élményeit, pályájának fordulópontjait, és a városvezetési karrierjének egyes, fontosabb eseményeit a fiatalokkal.

Győr+ 2023.11.14.

Tehetségprogram felsőfokon

A Kazinczy Ferenc Gimnázium napokban rendezett pályaorientációs napján mutatta be egyetemi programját a győri Mathias Corvinus Collegium. A végzős diákok tájékozódhattak arról, hogy milyen plusz lehetőségeket kapnak akkor, ha csatlakoznak Közép-Európa legnagyobb tehetséggondozó intézményéhez.

J. Kovács Andrea 2023.04.21.

A legszebben beszélők versenye

A magyar nyelv elkötelezett tanárai és legtehetségesebb tanítványaik töltötték meg a városháza dísztermét ma reggel, ahol megnyitották az 57. Szép Magyar Beszéd verseny Kárpát-medencei döntőjét. A résztvevők az anyaország valamennyi vármegyéjéből, a fővárosból, valamint az elszakított területekről érkeztek Győrbe.

Mireider Máté 2023.04.14.

Mystery Skype, avagy egy kontinenseken átívelő barátság kezdete

A Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium 6. A osztályának angolos csoportja nemrég részt vett a Mystery Skype programon. Ez a játék arról szól, hogy két, angolul tanuló osztály a másik tartózkodási helyét nem ismerve beszél egy online meetingen.

J. Kovács Andrea 2023.04.14.

Szép Magyar Beszéd a Kazinczy Gimnáziumban

Anyanyelvünk elkötelezett hívei találkoznak jövő hétvégén városunkban. Április 21-22-23-án immár 57. alkalommal rendezik meg a Kazinczy-verseny Kárpát-medencei döntőjét, melynek fővédnöke dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

Hirdetés