Címke: Kazinczy Ferenc Gimnázium
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2022.09.15.

Korszerűbb informatikai eszközök a Kazinczyban

Két győri cég 80 számítógépet korszerűsített, míg 35 új laptopot vásárolt a Kazinczy Gimnázium számára. Az iskolának nagy szüksége volt az informatikai fejlesztésre, mert idén a diákok már magasabb óraszámban tanulják a digitális kultúrát. Ebből a tantárgyból a tanulók már közép vagy emelt szintű érettségit is tehetnek, ezért is nagyon jó, hogy mindezt modernebb eszközökön tehetik, emelte ki Németh Tibor igazgató.

Zombai-Kovács Ákos 2022.08.11.

Kazinczy: jelenlétiben csinálnák végig a tanévet

Jelenléti oktatásban kezdenénk meg szeptemberben az új tanévet és abban is szeretnénk végigcsinálni az egész 2022-2023-as időszakot. Ezt mondta a Győr Plusznak Németh Tibor, a Kazinczy Ferenc Gimnázium igazgatója. Az iskolavezető úgy fogalmazott, szerinte a Covid-járvány sokat ártott az oktatás minőségének, bár a diákok elért eredményei nem ezt tükrözik. Németh Tibor kiemelte, tanulóik közül sokan táboroztak a nyáron, a tanárok pedig már az új tanévre készülnek. A Kazinczyba már a tankönyvek is megérkeztek.

Kárpát Zsolt 2022.04.24.

Befejeződött az 56. Szép Magyar Beszéd Verseny

AZ 56. Kazinczy-verseny döntőjének díjkiosztó ünnepségét tartották meg vasárnap délelőtt a győri Városháza dísztermében, ahol átvehették az érmeket és a különdíjakat az idei megmérettetés legjobbjai.

J.K.A. 2022.04.20.

Kazinczy-verseny ötvenhatodszor

Immár 56. alkalommal rendezik meg a hétvégén a Kazinczyról elnevezett Szép Magyar Beszéd verseny Kárpát-medencei döntőjét városunkban. Az esemény fővédnöke dr. Kövér László, az országgyűlés elnöke.

Győr+ 2022.01.13.

A Kazinczy terveiről egyeztetett Simon Róbert Balázs

Egykori középiskolájába, a Kazinczy Ferenc Gimnáziumba látogatott el Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő, aki az iskola igazgatójával, Németh Tiborral beszélgetett az intézmény következő időszakra vonatkozó terveiről.

Hirdetés