Címke: karácsonyfa
Hirdetés
Ferenczy Balázs 2023.12.12.

Adventi fenyő-kisokos

Sok család szeretne besegíteni a Jézuskának a tökéletes karácsonyfa kiválasztásában, egy átlagos lakásnál viszont több kérdés is felmerülhet.

Győr-Szol Zrt. 2023.12.09.

Elkezdődött a fenyőárusítás a piactereken

A karácsonyi ünnepek közeledtével egyre inkább aktuális feladat a karácsonyfa beszerzése is. A Győr-Szol Zrt. piacterein december 9-én megkezdődött a fenyőárusítás. Az értékesíteni szándékozók nagyrészt Zala, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyéből érkeztek.

MTI 2023.11.23.

Idén is lesz elég karácsonyfa

Idén is lesz elég karácsonyfa, a belföldi ültetvények kitermelése elkezdődött - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Győr+ 2022.12.23.

Érdemes átnézni, hogy mit rejt a fenyő!

Nyakunkon a karácsony, ilyenkor a lakásunk ékessége a gyönyörű karácsonyfa, de azért érdemes megnéznünk, mit is viszünk be a fenyővel az otthonunkba, ugyanis érhetnek nem kívánt meglepetések, ha nem vagyunk elég körültekintőek.

Győr+ | Illusztráció: Pixabay 2022.12.13.

Milyen a tartós karácsonyfa?

Közeleg a karácsony, ilyenkor már hetekkel előre az ünnepeken jár az agyunk, és próbálunk mindent megtenni, hogy a lehető legjobban sikerüljön minden. Ami a karácsonyfát illeti, szintén érdemes egy-két jótanácsot megfogadni, ami segíthet a választásnál!

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2022.12.12.

Fenyővásár: hatalmas választék, emelkedő árak

Idén is hatalmas a választék fenyőfából, várhatóan 1,8-2 millió darab karácsonyfának való tűlevelű talál gazdára. A választékban továbbra is meghatározó a luc, az ezüst és a nordmann. A győri piacokon is elindult a fenyővásár, ide Győr-Moson-Sopronból és a szomszédos megyékből érkeztek a kereskedők, akik a tavalyinál 20 százalékkal drágábban kínálják a tűlevelűeket.

Németh Boglárka 2021.12.23.

Fenyőgyűjtés Győrben

Bár még csak holnap lesz szenteste, a városban felkészültek arra az eshetőségre, ha valaki már most megszabadulna a karácsonyfájától. Csütörtöktől ugyanis a Győr-Szol munkatársai kihelyezték a fenyőfagyűjtő ketreceket.

Hirdetés