Elkezdődött a fenyőárusítás a piactereken

Győr-Szol Zrt. Illusztráció: Ács Tamás
2023.12.09. 17:51

A karácsonyi ünnepek közeledtével egyre inkább aktuális feladat a karácsonyfa beszerzése is. A Győr-Szol Zrt. piacterein december 9-én megkezdődött a fenyőárusítás. Az értékesíteni szándékozók nagyrészt Zala, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyéből érkeztek.

A Tarcsay utcai parkolóban, a belváros piac régi helyén 12 árus kínálja megvételre többféle méretben a szebbnél szebb fenyőket. A szolgáltató felhívja az autósok figyelmét, hogy december 9-től a fenyőárusítás miatt az itt található parkolóban kevesebb beállóhelyet vehetnek igénybe, a parkolási lehetőség korlátozott.

A vásárcsarnoknál is több őstermelő és fenyőkereskedő kínálatából válogathatnak a vevők.

A vásárcsarnoknál reggel 6 órától 16 óráig, a Tarcsay úton naponta 8 és 19 óra között értékesítik a fenyőket. Emellett a vásárlók a belvárosi virágpiacon is találnak fenyőárust.

A Győr-Szol Zrt. által működtetett piactereken már a karácsonyé a főszerep. A vásárcsarnok vasárnaponként a szokásosnál egy órával hosszabban, dél 12-ig tart nyitva.

A Dunakapu téren a szokásos szerdai és szombati napokon van kereskedés reggel 6 órától 13 óráig az adventi időszakban is.