Címke: Ipartechnika SE
Hirdetés
Pécskai István 2024.01.14.

A sportban is sikeres volt 2023

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2023-ban is szép eredményeket értek el a győri színeket képviselő élsportolók. A város emellett számos rangos versenynek adott otthont. Összefoglaltuk a tavalyi esztendő legfontosabb sportos történéseit.

Pécskai István 2023.06.12.

Négy évtizedes karrierre lehet büszke a teke győri nagykövete

Anduskáné Cseh Anikó Katalin életében központi szerepet játszik a teke. Eleinte játékosként ért el sikereket, később pedig sportvezetőként, bíróként és szervezőként is magas szintre jutott. A városi női tekecsapat elnöke rengeteget tett szeretett sportága népszerűsítéséért és fejlesztéséért, több évtizedes munkáját az önkormányzat „Győr Sportjáért” díjjal jutalmazta.

Győr+ 2023.03.05.

A legfrissebb tekés hírek Győrből

Az Ipartechnika SE női csapata és a Győr-Szol férfi csapata is mérkőzést játszott a hétvégén. A hölgyek a Rákoshegy II. csapatával, míg a férfiak az FTC-vel mérték össze az erejük. A győzelmet most csak a nők szerezték meg.

Győr+ 2022.12.21.

Kitüntették az Ipartechnika Győr SE elnökét

Anduskáné Cseh Anikó Katalin, az Ipartechnika Győr SE elnöke Tekesportért kitüntetésben részesült. Az egyesület vezetőjeként nemcsak a városi, hanem az országos női tekesport életében is meghatározó szerepet tölt be.

Hirdetés