Kitüntették az Ipartechnika Győr SE elnökét

Győr+ Vig Norbert
2022.12.21. 15:05

Anduskáné Cseh Anikó Katalin, az Ipartechnika Győr SE elnöke Tekesportért kitüntetésben részesült. Az egyesület vezetőjeként nemcsak a városi, hanem az országos női tekesport életében is meghatározó szerepet tölt be.

Anikó sportvezetőként rengeteget tett az elmúlt években a magyar és a győri tekesportért felnőtt és utánpótlás szinten egyaránt. Egyesületével megnyerte a 2021–2022-es Női Szuperligát, valamint a Magyar Kupában is diadalmaskodott az együttes. A nemzetközi porondon a Világkupa küzdelmeiben az 5. helyen végzett csapatával. A gárda a 2022/2023-as szezonban a Bajnokok Ligájában szerepel, ahol továbbjutott a második körből.

A MATESZ Elnöksége úgy döntött, hogy 2022-ben Posztumusz Tekesportért díjat is kiosztja. Az elismerést Kristyán István kapta, aki tavaly decemberben, 67 évesen hunyt el. István a tekepálya mellett nőtt fel, majd az Ipartechnika Győr SE edzője volt. Munkájával nagyban hozzájárult a győri tekesport sikereihez, még az utolsó pillanatig is kijárt az edzésekre és mérkőzésekre.

Kapcsolódó témák: #Ipartechnika SE | #teke |