Hirdetés
Címke: Ipari Park
Hirdetés
Pulai Sarolta 2019.10.03.

Partnernap újdonságokkal

Tizenhatodik alkalommal rendezték meg a nagyszabású partnernapot a Győri Nemzetközi Ipari Parkban működő, Somogyi Electronic Kft.-nél. Évek óta jól teljesít a társaság, így idén is nagy volt az érdeklődés a program iránt.

Borbély Martina 2019.06.20.

Színvonalas szakmai tudást szereztek

A Győri Nemzetközi Ipari Parkban működő Vill-Korr Hungária Kft. a Pattantyús Ábrahám Géza Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskolával együttműködve, 2016-ban lépett be a duális képzőhelyek sorába. 2016 őszén elsőként, 11 villanyszerelő szakmunkástanuló gyakorlati oktatását vállalta a cég, akik az idei évben ballagtak el középiskolájukból és búcsúztak gyakorlati helyüktől is. Híradónk stábja a diákok vizsga előtti felkészülésén járt.

Borbély Martina 2019.06.20.

Színvonalas munka, színvonalas oktatás

A közelmúltban a Ménfőcsanaki Petőfi Iskola diákjait és a töltéstavai tanulókat is vendégül látta, a Győri Nemzetközi Ipari Parkban működő Borsodi Műhely Kft. Az egyedi gépalkatrészgyártással foglalkozó cég profiljához 2008 óta tartozik a tanulóképzés, azóta fokozatosan bővítik a megtanulható szakmákat és a fogadható diákok számát. Ez azt jelenti, hogy a szakmunkások kétéves gyakorlatukat a fémipari vállalatnál töltik. Az üzemlátogatások a diák0k hatékony pályaválasztásához járulnak hozzá.

Kárpát Zsolt 2019.06.19.

550 milliós kapacitásbővítés

Felépült a Somogyi Elektronic Kft. új csarnoka, a fejlesztést kedden adták át hivatalosan. A győri családi vállalkozás az 550 millió forintos beruházással, amit saját erőből valósított meg, még tovább tudja növelni piaci versenyképességét. A cég az elektronikus termékek forgalmazásában Magyarországon piacvezető, és az elmúlt években jelentősen növelte éves árbevételét is, ami, tavaly már elérte a 7 milliárd forintot.

Kárpát Zsolt 2019.06.08.

Vigyázni kell szellemi értékeinkre

A Professio Fémipari és Szakképzési Klaszter a Pannon Business Networkkel közösen, nemzetközi konferenciát rendezett a Borsodi Műhelyben. Az előadások egyik fő témája a szellemi tulajdon védelme volt, mert a tapasztalatok alapján a magyarországi kis- és középvállalkozások erre, kevés figyelmet fordítanak Emellett, német és osztrák cégek képviselői a kutatás-fejlesztés lehetőségeiről és annak nemzetközi gyakorlatáról is beszéltek.

Kárpát Zsolt 2019.05.03.

Megéri támogatni a diákokat

Lassan egy évtizede támogatja a Nemak Győr a Jedlikes diákokat. Az elmúlt évek alatt sok száz tanuló kapott lehetőséget, hogy a különböző szakmákat, ipari környezetben ismerhesse meg. A világcég nem csak a duális képzésben nyújt értékes segítséget, de gépekkel, berendezésekkel, szerszámokkal is támogatja a középiskolát. A jövőben is tovább folytatódik a Nemak és a Jedlik közötti együttműködés, ezt a vállalat ügyvezetője mondta Híradónknak.

Zombai-Kovács Ákos 2019.04.24.

Értékes monitort ajándékozott a WHB

Nagyfelbontású monitort és implantátumként használt urológiai gélt adományozott a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermeksebészeti alapítványának a WHB. A cég már sokadszor támogatja a kórházat és a gyermekosztályt is, most 3 millió forint értékű ajándékot vittek az intézménybe. A WHB illetékese a sajtó nyilvános átadáson azt mondta, a cég számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ennek jegyében segítették a kis betegek gyógyulását.

Borbély Martina 2019.04.04.

Régi-új fényében ragyog a Págisz

Duplán ünnepelt szerda délután a Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskola. Az öröm egyik apropója az volt, hogy a közelmúltban, 4 országos dobogós helyezést ért el az iskola 4 diákja, a Szakma Sztár versenyen. A másik pedig az intézmény bejáratánál helyet foglaló kandeláber táblaavatója volt, ami a neves oktatási intézmény egyik duális partnerének jóvoltából újulhatott meg mostanra.

Kárpát Zsolt 2019.03.29.

Újabb telephely bővítés

Nem csak fejleszt, hanem alap szolgáltatását is bővíti az Győri Nemzetközi Ipari parkban működő FA DO Bt. A szállítmányozással és raktározással foglalkozó magyar tulajdonú vállalkozás fejlesztésének 3. ütemében, egy 1500 négyzetméteres ipari csarnokot épített és 360 négyzetméterrel növelte az irodaház területét. A cég életében egyre nagyobb hangsúlyt kap a fémipari tevékenység, ezért erre, egy önálló vállalkozást hoztak létre.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat