Címke: húsvéti vásár
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.03.22.

Megnyílt a Húsvéti Vásár

Pénteken délelőtt nagy volt a sürgés forgás a Baross utcán és Arany János utcában, ahol a felállított pavilonokból már kínálták a kézműves portékáikat az árusok. A hagyományos Húsvéti Vásár árusai jövő szombatig várják a vásárlókat.

Havassy Anna Katalin 2023.04.01.

Tavaszi hangulatban, örömmel vásároztak a ménfőcsanakiak

A Kisalföldön a tavasz mindig szeles, ehhez már hozzászokhattunk. Viszont az esőfelhőket is elfújta a szellő, így igazán kellemes időben, jó hangulatban és örömmel vettek részt a látogatók a Ménfőcsanaki Kézműves és Termelői Piacon. A kínálat érhetően a húsvét közeledtét is jelezte, s sokan szavaztak bizalmat a termelői finomságoknak és a kézműves termékeknek is.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.01.

Húsvétváró zenés téltemetés

Látványos felvonulással, különleges népi játékkal végérvényesen száműzte a telet a Csobolyó Néptáncegyüttes 60 tehetséges, ifjú táncosa szombaton délelőtt a belvárosban. A húsvéti vásár forgatagában felzúgó ünnepi parádé rengeteg érdeklődőt vonzott. A programot, annak leglátványosabb eleme, a kiszebábu égetés zárta.

Földvári Gabriella 2023.04.01.

Húsvétra hangolva

Harsogó színű piros retek, medvehagyma, spenót, pompás sárga, lila, kék virágok, beszélgető, kedves emberek - ez jellemezte szombaton reggel a Dunakapu téri piacot, ahol természetesen már a húsvétra készültek.

MTI 2023.04.01.

Győrben is jönnek a legforgalmasabb napok az üzletekben

Óvatosabbak a vevők, nem hozták annyira előre a húsvéti bevásárlásokat, mint korábban, így szombattól különösen forgalmas napok várhatók az üzletekben - mondta az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára az MTI-nek.

Földvári Gabriella 2023.03.31.

Kinyitott a húsvéti vásár

Az Arany János utcában, és a Baross úton a Csónakos szobor körül megnyílt a húsvéti vásár, ahol április 8-ig ingyenes programok is várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Mireider Máté 2023.02.26.

Nagyszabású húsvéti vásárra készülhetünk a belvárosban

Ingyenes belvárosi programsorozattal ünnepelhetjük a húsvétot városunkban. A részletekről a Győri Művészeti és Fesztiválközpont kommunikációs koordinátorával, Venesz Klauval beszélgettünk, aki egyben a rendezvény szervezője is.

Hirdetés