Hirdetés
Címke: Hölgyvilág
Hirdetés
Földvári Gabriella 2021.10.17.

Karády bőrébe bújt az énekkari művész

Nyugalmazott énekkari művészként, költőként aktív életet él, folyamatosan alkot, folytatja művészeti tevékenységét Olasz Valéria. Legutóbb Karády-estjével hívta fel magára a győriek figyelmét.

Havassy Anna Katalin 2021.10.16.

Fontos döntés a megfelelő fogamzásgátlás

A nők legtöbbjénél kikerülhetetlen kérdés a fogamzásgátlás, s bizony a sokféle módszer között könnyű eltévedni. Ami nagyon fontos, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Az eligazodásban dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvos segít, aki ráadásul vállalta, hogy teszi ezt rendszeresen rovatunkban a női egészség és élet témakörében.

hirdetés
Győr+ 2021.10.11.

6 sminktrend 2021 őszére

2021 őszén a fő divat a karantén idején megszokott minimalista smink és az élénk elemek lassú visszatérése közötti egyensúly lesz. Lássuk, milyen sminkkel leszünk a legdivatosabbak!

Havassy Anna Katalin 2021.10.10.

„Mindenről lehet beszélni, és kell is!”

A Győr+ Hetilap augusztusi Hölgyvilág mellékletében olvashattak egy beszélgetést dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvossal, amelyben igyekeztünk több témát is érinteni, ami a női egészséget illeti. Már akkor kiderült: kimeríthetetlen szakterület, és mi, nők nem is mindig merünk kérdezni. Nyugalom, itt most nem is kell, mert Börzsönyi doktornő rendszeresen a segítségünkre lesz.

Tóth Vivien 2021.09.23.

Így készítsd fel bőrödet az őszi időjárásra

Az ősz beköszöntével a szervezetünk működésében rengeteg tényező változik, ami a bőrünkön is meglátszik. Egyre kevesebb időt töltünk a nap melengető sugarai alatt, ezáltal bőrünk fakóbbá és szárazabbá válik. Ideje búcsút intenünk a könnyű, nyári hidratáló termékeknek, és felkészítenünk bőrünket a hidegebb időjárásra.

Tóth Vivien 2021.09.15.

Reggeli arcápolási rutin minden bőrtípusra

A reggeli arctisztítás és hidratálás éppen olyan fontos mint az esti. Tévhit, hogy reggel elég langyos vízzel arcot mosni, főleg ha sminkterméket használsz a bőrödre, aminek muszáj egy alapot teremteni. Olyan arcápolási rutint mutatunk be, ami minden bőrtípusnak megfelelő lesz, cserébe a sminked egész nap tart, valamint a bőröd sima és bársonyos lesz.

Tóth Vivien 2021.09.07.

Kabátvásárlási kisokos – testalkatok szerint!

Habár a délutáni hőmérséklet még inkább emlékeztet a nyárra, a reggeli és esti hőérzet megkívánja már a kabát viselését. Ha te is most gondolkozol egy új darab beszerzésén, akkor cikkünk segítségével könnyebb lesz a vásárlás, hogy az alkatodra melyik fazon illik a legjobban.

Tóth Vivien 2021.09.01.

Így tüntesd el sminkkel a szem alatti karikákat

A mindennapos korán kelés, stressz és kialvatlanság kiütközik a bőrünkön. A szem megduzzad, alatta pedig sötét karikák jelennek meg, amit sokan vastag alapozó réteggel próbálnak elkendőzni, amely sokszor többet árt, mint használ. Ha te is szeretnél reggelente üde, fiatalos tekintettel neki indulni a napnak, akkor ez a cikk neked szól.

Havassy Anna Katalin 2021.08.22.

Négyszemközt a nőgyógyásszal

Talán a lehető legfontosabb, mégis igencsak kényes téma a női egészség. Annak ellenére, hogy egyre többen ismerik fel a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságát még mindig nagyon sokan félnek időpontot kérni és őszintén beszélni a nőgyógyásszal. Pedig fontos a bizalom, mindkét fél számára. S hogy miért? Ennek jártam utána dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvossal, direkt nem a rendelő falai között.

Ihász Nóra 2021.07.03.

Filléres szépségtrükk: kávézacc a narancsbőr ellen

A tudomány még nem foglalt egyértelmű álláspontot arról, hogy a kávézacc valóban hatékonyan veszi-e fel a harcot a narancsbőr ellen, ám a közösségi médiában egyre többen posztolnak olyan videót, amelyben házi készítésű, kávézaccos testradírjukat mutatják be, ígérve: hatásos a praktika.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat