Hirdetés
Címke: Hölgyvilág
Hirdetés
Szabó Csilla 2020.03.08.

Öregítő sminkhibák

A sminkelés nem egyszerű művelet, önismeret és gyakorlás szükséges hozzá, hogy a hölgyek a lehető legelőnyösebb összképet hozzák ki magukból. Harminc-negyven év felett azért festik magukat a nők, hogy fiatalabbnak és szebbnek nézzenek ki valós koruknál. Néhány tippet megfogadva elkerülhetők a gyakori sminkhibák.

Szabó Csilla 2020.03.07.

Eskü holtodiglan-holtomiglan

A Házasság Hetének győri rendezvénymegnyitóján Makláry Ákos görög katolikus parókus, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöke tartott előadást a házasság felbonthatatlanságáról, számba véve mindazt, ami szükséges, hogy a holtomiglan-holtodiglan tartó házassági eskü értelmet nyerjen.

Szabó Csilla 2020.03.03.

Önbizalom erősítése testbeszéddel

A testbeszéd sokat elárul arról, hogy valakinek megfelelő-e az önbizalma vagy kicsi az önbecsülése. Az a mód, ahogyan valaki beszél, mozog, sétál, ahogyan áll, sok mindent elmond. Ha ezekre odafigyelünk, kisugárzásunk önbizalmat sugall majd mások számára.

Szabó Csilla 2020.02.19.

Vessünk véget a levertségnek!

Az emberek túlhajszoltak, sosem érnek a feladataik végére, nagy rajtuk a nyomás, a téli hónapokban a napfény hiánya, a hideg is különös hatással lehet szervezetünkre. A krónikus fáradtságnak számos oka lehet, ezt gyűjtöttük egy csokorba.

Szabó Csilla 2020.01.28.

Miniszoknya és tűsarok Kádár leányainak

Párhuzamosan a nemzetközi nőmozgalmak fellendülésével, az 1900-as évek elejétől gyökeres átalakulás kezdődött a nők társadalmi és politikai helyzetében hazánkban is. Dr. Tóth Eszter Zsófia társadalomkutató, a nők XX. századi történetéről tartott előadásában az elmúlt száz évet áttekintve emelt ki néhány fontos dátumot és helyzetet annak érzékeltetésére, hogyan éltek, dolgoztak dédanyáink, nagyanyáink és anyáink, milyen elvárások és lehetőségek mellett alapítottak családot.

Szabó Csilla 2020.01.19.

A szerelem ajándék, amiért dolgozni kell

Minden házasságban vannak olyan időszakok, amikor a párok kissé eltávolodnak egymástól. A jó házasságért mindkét félnek tennie kell – a legjobb, ha férj és feleség nem várják meg, amíg elhidegülnek egymástól, hanem mindketten tesznek azért, hogy házasságuk folyamatosan, évtizedekig jól működjön.

Győr+ 2020.01.04.

Meddőséget is okozhat az endometriózis

Magyarországon mintegy százötvenezer házaspárt érint a terméketlenség, amelynek hátterében számtalan betegség állhat, köztük az endometriózis. A jóindulatú elváltozás egyre több nőt érint, de a téma sajnos még mindig tabunak számít az országban.

Szabó Csilla 2019.12.30.

Cseppekben a varázslat

Az illóolajok meghódították a világot, bizonyítottan hatással vannak az érzelmekre, a hangulatra, enyhítik a fájdalmat és egyéb kellemetlen tüneteket, hatásos stresszcsökkentők, a hideg téli hónapokban különösen kedvelt a használatuk. Nézzük, melyik mire ajánlott!

Szabó Csilla 2019.12.25.

Egymás lélekemelői vagyunk

Mi a szeretet? Folyamatos, megbízható módon megtett cselekedetek sora. Mayer Ildikóval, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Családi Kör intézményének vezetőjével az emberi kapcsolataink törékenységéről, az édesanyáktól tanult szerető ölelésről, a gyógyító jelenlétről beszélgettünk.

Szabó Csilla 2019.10.22.

A bőr éjszaka szellőzik

A reggeli arcápolás és sminkelés után a nők magabiztosabban lépnek ki az utcára, indulnak munkába. Azonban sokan megfeledkeznek arról, hogy sminkben nem szabad aludni, és annak eltávolítását elhagyják este, ami pedig káros hatással lehet az arcbőrre.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat