Címke: híd
Hirdetés
Győr+ 2024.01.02.

Lezárják a Bolgányi-hidat

Január 4-én, csütörtökön a Bolgányi-hídon karbantartási munkákat végeznek, ezért a hidat több órára lezárják a forgalom elől.

Győr+ 2023.11.21.

Csak körültekintően: két hídon is felújítás kezdődött Győrben!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából november 20-tól egészen december 8-ig hídkarbantartási munkákat végeznek a szakemberek a győri Béke- és Széchenyi hídon. A munkavégzések ideje alatt időszakos korlátozásokra kell számítani az arra közlekedőknek.

MTI 2023.08.04.

Leszakadt egy gyalogoshíd Kárpátalján, egy ember meghalt

Egy Kijev megyei turista életét vesztette a rahói járási Tiszaborkút (Kvaszi) községben, amikor az egyik gyalogos függőhíd részben leszakadt, és három ember húsz méter magasból a Fekete-Tiszába zuhant - jelentette több hírportál a Kárpátaljai Megyei Katasztrófavédelmi Főosztály közleményére hivatkozva.

Szigeti Sándor 2023.07.19.

Itt vannak a részletek: ötször ugrottak a Kossuth hídról

Országos visszhangot kapott az az életveszélyes mutatvány, amit több fiatal mutatott be Győr belvárosában egy hídról leugorva. Új fejlemény, hogy egy szemtanú elmondása szerint nem egyszeri eset volt, vagy ötször merültek el a Mosoni-Dunában a sorsukat kísértő hídugrók.

P. Csapucha Adrienn 2023.03.28.

Hídvédő hősök előtt tiszteleg az emlékmű

78 évvel ezelőtt, március 28-án nagy tettet hajtott végre két győri hős. Czapp József és Németh János ugyanis megakadályozta, hogy a visszavonuló németek minden hidunkat felrobbantsák, egyet, a Pálffy hidat közösen mentettek meg a pusztulástól. Bátor cselekedetük elismeréseként az Arrabona Városvédő Egyesület kezdeményezésére, ma már egy emlékmű hirdeti a történelmi jelentőségű eseményt.

Földvári Gabriella 2023.03.24.

A bátorság hidat ér

Emlékmű avatásra invitálja a győrieket az Arrabona Városvédő Egyesület. A 78 évvel ezelőtt történt hőstettre, két bátor emberre és a megmentett győri hídra emlékeznek március 28-án 16.30 órai kezdettel a Pálffy híd lábánál a Fehérvári út és az Urbantsok utca (Mömax áruház) kereszteződésénél.

Hirdetés