Csak körültekintően: két hídon is felújítás kezdődött Győrben!

Győr+ Illusztráció: Marcali Gábor
2023.11.21. 06:41

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából november 20-tól egészen december 8-ig hídkarbantartási munkákat végeznek a szakemberek a győri Béke- és Széchenyi hídon. A munkavégzések ideje alatt időszakos korlátozásokra kell számítani az arra közlekedőknek.

Győrben, az 1-es főutat a Rába fölött átvezető Béke hídon korlátjavítási munkák a szakemberek lezárják a műtárgy járdáját. A hídon a belváros felé a gépjárművel haladók sávszűkítés mellett, 30 km/órás sebességkorlátozással közlekedhetnek. Erre a gyalogosok biztonsága miatt lesz szükség, ugyanis őket a járművektől sávos táblákkal elválasztott ideiglenes sávon vezetik majd át.

Ugyancsak Győrben, a Széchenyi Mosoni-Duna híd alatt, a folyó mindkét oldalán átmeneti parkolási tilalmat rendeltek el a szakemberek el a híd javítási munkái miatt. Itt szintén december 8-ig kell az ideiglenes korlátozásra számítania az arra közlekedőknek.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Kapcsolódó témák: #felújítás | #híd | #karbantartás | #Magyar Közút |