Hirdetés
Tag: felújítás
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2021.06.19.

Fedett udvar, látványlift

Nemzedékek nőttek fel az először Úttörőháznak, a rendszerváltás után Gyermekek Házának nevezett, végül a mai nevét elnyert intézmény, a Generációk Háza Művelődési Központ programjain.

Győr+ 2021.06.17.

Forgalomkorlátozás a belvárosban

Közműfelújítások miatt ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani Győr belvárosában. A Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága primer távhővezeték-rekonstrukciót végez az Aradi Vértanúk útján, illetve az Árpád út területén. A kivitelezéssel párhuzamosan gázvezeték-rekonstrukció is zajlik az Aradi Vértanuk útja Árpád út – Arany János út közötti szakaszán.

Győr+ 2021.06.16.

Lezárták a buszmegállót!

Ne megszokásból induljunk az Aradi Vértanúk útján, a szökőkútnál lévő buszmegállóba, azt ugyanis mától lezárták!

Németh Boglárka 2021.06.08.

Felújították a mosonmagyaróvári várat

Bemutatták a Mosonmagyaróvári Vár turisztikai fejlesztéseit. A felújítás azért is jelentős, mert az épület évek óta a győri Széchenyi István Egyetem egyik karának is otthont ad. Az állami támogatással, 1, 7 milliárd forintból, 1852 négyzetméteren felújított vár új, 21. századi formában állít hiteles emléket, az ország nyugati kapujában.

Zombai-Kovács Ákos 2021.06.07.

Járdafelújítás: megígérte, megcsinálták!

Hónapokkal korábban a polgármester megígérte, mostanra pedig megcsinálták és nem is akárhogyan. Közel 200 méter hosszan cserélték ki a korábbi, rendkívül rossz állapotú járdaburkolatot Adyvárosban, a Földes Gábor és a Kodály Zoltán utcák találkozásánál.

Papp Zsolt 2021.05.14.

Megújult a „Vitorlák” szökőkút

Ismét üzemel a PÁGISZ előtti csobogó, amely a köztéri alkotások és szökőkutak felújítási programjának egyik utolsó állomása volt.

Győr+ 2021.05.03.

Szebb lett a Szent György-díszkút

Pénteken jelentette be Radnóti Ákos alpolgármester, hogy kezdeményezésére megtisztítják a Baross úton található Szent György-díszkutat. Az alpolgármester hétfő reggel hivatalos Facebook oldalán mutatta meg, milyen lett a megújult alkotás.

Németh Boglárka 2021.05.01.

„Születésnapra” kész a Fekete-iskola felújítása

Jó ütemben zajlik az adyvárosi Fekete István Általános Iskola felújítása. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő számolt be a Győr Plusznak. A politikus kiemelte, közel 960 millió forint, állami forrásból újul meg, kívül-belül az intézmény.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat